L'assetjador de l'edifici de Castelló, pillat 'in fraganti' botant la reixa de les seues víctimes

Una veïna va gravar el moment en el que l'home accedix de manera il·legal a la zona comuna de la casa
L'home ha arribat a increpar als xiquets que viuen en l'edifici | València Diari

Actualització 25/11/2020 a les 20.15 hores. Una veïna de l'edifici de Castelló a on un home assetja a les persones que viuen en esta zona residencial, ha conseguit gravar al sospitós botant la reixa de l'edifici per a colar-se dins de la zona comuna, un fet que encara ha augmentat la preocupació del veïnat.

Amb esta acció, l'home ha dut a terme un delicte de violació de domicili, en accedir il·legalment a una propietat privada. Els veïns d'este edifici es troben atemorits, ja que creuen que poden ser víctimes d'una agressió per part d'esta persona, que ha sigut identificada diferents vegades per la Policia Nacional, però no desistix en la seua actitud agressiva.

No obstant això, després d'haver-se publicat el vídeo en el diari 'Mediterráneo', l'home no ha tornat per esta zona residencial de Castelló. Ara, els veïns esperen que es prenguen mesures contra el sospitós.

Un home assetja als veïns d'una zona residencial en Castelló

Els veïns de dos vivendes de la zona sud-est de la ciutat de Castelló, pròximes al parc Sensal, viuen atemorits des de fa uns mesos per la contínua presència d'una estranya persona, de mitjana edat, que es passeja pels voltants d'esta zona residencial.

Tal com ha informat el diari 'Mediterráneo', els fets van començar este passat estiu, quan un home vestit amb gorra i ulleres de sol obscures va començar a passejar-se contínuament per l'edifici, situant-se durant hores i hores de forma reiterada enfront de les cases de les víctimes.

Tal com han relatat els veïns d'estes cases al citat mitjà, l'home té una actitud agressiva i acostuma a cridar a les cases amenaçant e insultant a una suposada veïna que seria la principal víctima de l'assetjament, i a la que cap dels veïns coneix.

Tots els veïns es troben atemorits

En altres ocasions, l'home vigila la porta del garatge de l'edifici, observant els cotxes que entren o eixen de la vivenda. Este tipus d'actituds tenen atemorit al veïnat, sobretot als més xicotets, que ja fins i tot tenen por de baixar a jugar a la zona comuna, ja que esta persona es col·loca al costat de la porta principal, en actitud vigilant.

Els veïns han telefonat en repetides ocasions a la Policia Nacional i Local, però l'aparició dels agents per a sotmetre a identificació a este home no ha tingut efectes dissuasius.

«Ens sentim assetjats i amenaçats i ja no sabem a qui acudir. Des de la Comissaria i la Policia Local ens diuen que no poden fer res més i que seria més un tema de servicis socials, ja que esta persona -que no té antecedents penals- podria tindre problemes mentals», ha explicat un dels testimonis diaris de l'estrany comportament de l'home.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gregorio de Jesús, atacat per un bou en Sueca" "Sorprenen a un home agredint a una persona discapacitada en Elx"