Un home detingut per amenaçar a una treballadora i robar en un local de Moncada

El lladre va furtar uns 300 euros de la caixa registradora del local
Ha furtat 300 euros | Pixabay

La Guàrdia Civil dins dels servicis establits de manera permanent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenció de robatoris amb violència, ha detingut a un home de 39 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació ocorregut en un comerç de la localitat de Moncada, en la comarca de l'Horta Nord (València).

Cap a les 09.10 hores del dia 30 de desembre de 2020 es va avisar de la comissió d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, perpetrat a l'interior d'un local comercial a on s'havia usat com a mitjà d'intimidació un objecte punxant. Immediatament agents de la Guàrdia Civil de Moncada van iniciar una investigació per a detindre a l'autor d'eixos fets.

Després de fer diferents investigacions, este dimarts s'ha detingut a un home de 39 anys per la seua presumpta participació en este robatori amb violència i intimidació. L'arrestat, aprofitant l'absència de clients i vestit amb roba fosca, passamuntanyes i guants, va accedir al local, i després d'esgrimir un objecte punxant, va obligar la treballadora a obrir la caixa registradora i es va apoderar dels diners, fugint amb un botí de 300 euros. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº3 de Moncada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a la seua filla, de 10 anys, en una localitat valenciana" "Una organització criminal envia droga des de la província d'Alacant al Regne Unit"