Un home i una dona moren en un incendi d'un habitatge a Alacant

Les víctimes tenien entre 60 i 70 anys

Dos persones han resultat víctimes mortals d'un devastador incendi en un habitatge a Sant Joan d'Alacant. Es tracta d'un home i una dona d'entre 60 i 70 anys que es trobaven en la vivenda en el moment de l'incendi. L'avís s'ha produït a les 6.18 hores d'este matí segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències. L'habitatge afectat es troba en el carrer La Mar d'aquesta localitat, on s'han desplaçat tres vehicles del Consorci Provincial de Bombers de Sant Vicent del Raspeig, els quals han extingit les flames però no han pogut salvar les dos persones que es trobaven dins. Segons s'ha informat, en arribar, l'home ja havia mort carbonitzat, la dona ha mort després per inhalació de fum. Les mateixes fonts han informat que una de les coses que ha empitjorat l'estat de l'incendi és que la vivenda tenia les persianes metàl·liques, per la qual cosa les habitacions han arribat a tindre una gran càrrega tèrmica. En algunes estances s'ha arribat a una temperatura de 1.100 graus i en altres de 750 graus. Tota la vivenda s'ha vist afectada tant per les flames com  pel fum, i s'ha estés amb rapidesa. Els bombers han aconseguit extingir l'incendi entorn a les 8.10 hores d'este matí.

Un incendi calcina sis vehicles a Castelló

Un incendi va calcinar el passat dimecres en un pàrquing de Castelló sis vehicles estacionats. A part d'aquestos quantiosos danys materials, les flames van afectar altres 25 vehicles que han quedat danyats parcialment pel foc. L'incendi es va produir la matinada de dimecres a dijous en el carrer Puig Roda de Castelló, i ara ha transcendit que aquest incendi va deixar l'edifici de l'aparcament sense aigua- Segons ha avançat 'El Periódico Mediterráneo', hi ha nombrosos afectats, ja que no poden utilitzar el subministrament d'aigua. Els veïns denuncies que les flames han destrossat les tuberies i ara tota la finca es veu afectada i no té accés a aigua per a ús diari.

Els veïns intenten recuperar-se de l'incendi amb la nova situació que els obliga o a viure en casa de familiars o a utilitzar constantment banys públics. El pati de l'edifici encara està afectat pel fum i queden restes d'olor a fum. Els veïns del bloc sostenen que es tracta d'un incendi provocat: «ens han dit que l'incendi va tindre dos focus dispersos i allunyats, em costa creure que siga casualitat», ha dit un dels veïns. Mentrestant la Policia Local i els Bombers tracten d'esclarir com es van produir exactament les flames i en quines circumstàncies.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un incendi deixa cinc vehicles calcinats en un pàrquing a Castelló" "El cementeri de Castelló tanca per la presència d'un porc vietnamita"