L'home atacat per gossos en Pedralba ha patit greus mutilacions

Els tres gossos no són de races potencialment perilloses
Ferit en ser atacat per diferents gossos en Pedralba | Arxiu

Actualització 10/03/2021 a les 17.05 hores. L'home de 72 anys que ha sigut atacat per tres gossos en la localitat de Pedralba, patix greus mutilacions en la cara i els braços.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', pel que pareix la víctima ha perdut part del nas i té importants esquinçaments en els dos braços. Fins al moment, es desconeix si els gossos podrien pertànyer a alguna de les cases pròximes al xalet en el que residix la víctima i a on va tindre lloc l'atac. Cal destacar que els animals no són de races potencialment perilloses.

Ferit en ser atacat per diferents gossos en Pedralba

Este matí de dimecres, cap a les 09.35 hores, un home de 72 anys ha sigut atacat per diferents gossos en la partida del Madronyal de la localitat de Pedralba, en la comarca dels Serrans (València), pel que ha acabat ferit.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i el seu equip mèdic ha assistit a la víctima, qui presentava ferides per mossegades de gos.

Després de ser estabilitzat, l'home ha sigut traslladat fins a l'Hospital la Fe de la ciutat de València en una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB). A hores d'ara es desconeix l'estat actual del ferit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dona a llum a una bebé en sa casa en Castelló de la Plana" "Agredix i furta a persones enmig del carrer en València"