Un home mata la seua mare a Vinaròs

Després de l'avís, la Guàrdia Civil ha detingut a l'home de 50 anys
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil  | Guàrdia Civil

 

Este migdia un home ha matat la seua mare a Vinaròs a una zona rural d'esta localitat. Una telefonada al 112 ha avisat al cos de seguretat que hi havia una persona amb taques de sang en la roba pel carrer, on tot apunta que es tractaria de l'assassí, un home de 50 anys. Després de l'avís, la Guàrdia Civil ha detingut a l'home i ha descobert que acabava de matar una persona, la qual es tractava de la seua mare.

Els fets han tingut lloc a una zona rural del terme municipal de Vinaròs, a la comarca del Baix Maestrat, prop del Pou de Mangrano. Després de la investigació per part de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, tan sols han pogut confirmar la mort d'una dona d'avançada edat, d'uns 83 anys, que compartia el vincle familiar mare-fill amb el detingut. De moment es desconeixen les causes de l'assassinat i ja treballen analitzant la suposada escena del crim. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un motorista resulta ferit en col·lisionar contra un cotxe a Gandia" "Detingut el jugador japonés del TAU Castelló acusat de violació"