Identifiquen a un home que tirava residus voluminosos sense control i fora dels horaris en Sueca

La Policia Local de Sueca s'iniciarà en breu una campanya informativa i de conscienciació ciutadana
«Continuarem treballant per a que estes accions no es tornen a produir» | Policia Local de Sueca

Els agents de la Policia Local de Sueca, en la comarca de la Ribera Baixa (València), han conseguit identificar a la persona que durant les últimes setmanes s'ha dedicat, presumptament, a escampar enderrocs i residus voluminosos sense control i fora dels horaris establits.

«Des de fa un temps, la Policia Local estava darrere d'este home que actuava d'una manera totalment íncívica. Finalment, el dispositiu ha donat el resultat esperat i, després de la identificació de l'autor en plena acció, en
el moment en el què es desfeia d'alguns sacs de ciment en el carrer, els agents li han imposat la sanció màxima. No podem permetre que esta classe de conductes tan perjudicials per al medi ambient i, per tant, per a tota la població, queden impunes. Continuarem treballant per a que estes accions no es tornen a produir», ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

D'altra banda, des de la Policia Local de Sueca s'iniciarà en breu una campanya informativa i de conscienciació ciutadana per a que es respecte el compliment de les ordenances municipals pel que fa a horaris per a depositar el fem i residus voluminosos.

«Volem informar i conscienciar a la població dels horaris establits, i de les possibles sancions pel seu incompliment per a acabar amb les conductes incíviques que no respecten el dret del ciutadà a viure en un entorn net i sense riscos per a la seua salut», ha assenyalat Ramírez. De la mateixa manera, es van a senyalitzar els parcs i jardins de la ciutat amb cartells per a conscienciar a la ciutadania sobre l'obligació de recollir els excrements de les seues mascotes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a Antonio, desaparegut en Cabanes" "Cau des de huit metres d'altura en Benilloba"