Home viola a la seua cunyada en Ibi

Va ser després d'una festa que es va allargar tota la nit en casa d'ella
La xica va començar a cridar quan va ser conscient de què era el seu cunyat  | València Diari

 

Este dissabte de matí, en la localitat d'Ibi, en la comarca alacantina de l'Alcoià, s'ha produït presumptament una violació per part d'un home a la seua cunyada en la casa d'ella, aprofitant que la dona es trobava adormida, després d'una festa amb amics i familiars.

Segons pareix, després d'una festa en casa de la denunciant que es va allargar durant tota la nit, l'home es va ficar en el llit d'ella aprofitant que estava adormida i va començar a penetrar-la sense dir-li ni mitja paraula. Tal com explica 'Información', l'afectada es va vore sorpresa pels fets i va tardar en reaccionar, però quan va ser conscient de què estava fent-li el cunyat, va començar a cridar.

En eixe moment, la xica es va tancar en el bany de sa casa amb un atac d'ansietat i, quan va sentir que el seu home havia començat una baralla contra el seu suposat agressor en el portal de casa, la dona va tocar a la Policia Local per a que acudiren al lloc dels fets. Quan els agents es van presentar, van separar als dos hòmens per a evitar mals majors i van esperar a què arribara la Guàrdia Civil per a prendre'n declaració.

Una volta va arribar la Guàrdia Civil, els efectius de seguretat van detindre al presumpte agressor per delicte d'abús sexual i, després de declarar, va ser posat en llibertat amb càrrecs amb mesures cautelars a favor de la víctima.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pares abandonen als 4 fills menuts en València" "Arriba la 4a pastera a costes valencianes en 2 dies"