Ikea estudia obrir punts de venda amb més llibertat horària al centre de València

La companyia sueca busca obrir nous punts de venda a València amb llibertat horària

La companyia sueca Ikea busca escapar de la via judicial a la què estan ficats per la reducció horària. Per eixe motiu pretén obrir nous punts de venda en zones comercials que els permeta la llibertat horària a València. Amb esta acció responen a l’acord de l’Observatori del Comerç que els reduïx a 40 hores les obertures dels diumenges i festius en la capital, de les 63 que disposaven; i a la zona metropolitana, on es troba Ikea, ho limita a 11 hores.

Carmen Spínola, la directora del centre, remarca que s’aparten de la via judicial al no prosperar el recurs de limitació que presentaren fa tres anys i busquen altres alternatives, com l’anunciada. Segons com també informa ‘Las Provincias’, el veí centre comercial MN4 sí que estudia accions legals contra l’últim acord de l’Observatori del Comerç.

La directora reconeix que obrir els diumenges i festius, tal i com havien planificat amb la construcció de l’Ikea d’Alfafar. Spínola, afirma que la llibertat horària podria haver generat un 10% més d’ocupació, però no se’ls van concedir les autoritzacions, segons ‘Las Provincias’.

Els nous punts de venda es preveu que s’òbriguen en centres comercials sense productes exposats, sinó dedicats per a les vendes per internet amb l’assessorament dels dependents. Encara que segons el mateix mitjà, l'empresa també té previst a mitjà termini obrir una tenda pròpia al centre de València, però estan a l’espera de les tres tendes pilot com esta que van a obrir la companyia sueca a Madrid.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ESPANYA PLORA: 3 morts en un brutal accident amb un camió ara mateix" "Compartiu: Busquen a un ancià desaparegut a Alacant"