Continuen els treballs en l'incendi de la fàbrica de Bétera per «perill de col·lapse»

Les naus adjacents ja estan fora de perill
L'incendi ha afectat també a les naus industrials pròximes al polígon del Camí del Pla | CPBV

ACTUALITZAT el 19/08/2020 a les 11 hores. Diverses dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) han continuat durant tota la nit en l'incendi declarat dimarts en una fàbrica en Bétera, en el Camp de Túria (València).

Este dimecres, els bombers hi continuen treballant i està previst que ho seguisquen fent durant les pròximes hores davant del «perill de col·lapse» d'una de les naus de l'empresa. A pesar d'això, «la situació ha evolucionat positivament», segons han informat els bombers, i «no hi ha perill per a les naus adjacents.

Declarat un incendi en una fàbrica de Bétera

Declarat un incendi industrial en una fàbrica de Bétera, en la comarca del Camp del Túria (València), este dimarts. Segons informa el Consorci Provincial de Bombers de València, l'avís l'han rebut cap a les 14.45 hores i ja s'han mobilitzat diverses dotacions.

Fins al lloc de l'incendi, l'empresa de sanejaments 'Fominaya', s'han desplaçat uns vint efectius i huit vehicles dels parcs de bombers de Paterna, l'Eliana, Montcada, Torrent, Sagunt i Central. A demés, ha afectat també a les naus industrials ubicades pròximes al polígon del Camí del Pla, a on han passat els fets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'apunyala a ell mateix per a simular un atracament en Novelda" "Un brot psicòtic podria ser la causa de l'assassinat del crim de Cabanes"