Un incendi en un garatge de Castelló calcina sis vehicles i causa danys a altres 25

Les instal·lacions elèctriques i de canalització d'aigües de l'edifici també inutilitzades
Un incendi en un garatge de Castelló calcina sis vehicles i causa danys a altres 25 | Ajuntament de Castelló

 

Un incendi declarat en la matinada del passat dijous en un garatge comunitari d'un edifici del carrer Puig Roda de Castelló ha calcinat completament sis vehicles i ha provocat danys en altres 25, segons ha informat la Policia Local. Malgrat les dimensions de l'incendi, les causes del qual es desconeixen, no s'han registrat danys personals ni s'ha desallotjat a cap veí de l'immoble.

    

El foc, que la Policia Local qualifica de «aparatós», es va declarar sobre les 3:30 hores d'aquest passat dijous, moment en el qual diversos veïns varen alertar al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 perquè s'escoltaven «detonacions dins» del garatge i eixia «moltíssim» fum negre de la porta d'accés.

    

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local de Castelló juntament amb una reguarda dels Bombers Municipals. Els agents, en veure les dimensions de l'incendi i l'intens fum que generaven les flames, varen tancar al tràfic el carrer Puig Roda, encara que no varen d'haver de desallotjar cap habitatge ja que el fum solament afectava al garatge.

Un espès fum que dificultava les condicions d'extinció

  

Els bombers municipals arribaren en pocs minuts al lloc del sinistre, varen desplegar diverses línies d'aigua i entraren en el garatge amb «pèssimes condicions» de visibilitat per l'espès fum a causa dels materials que s'estaven cremant.

  

Després d'accedir al soterrani, els bombers municipals detectaren mitjançant una càmera tèrmica la presència de diversos vehicles en flames pel que procediren immediatament a apagar el foc. Una vegada extingit, els serveis d'extinció d'incendis ventilaren tot el soterrani, tasques que s'allargaren durant diverses hores a causa de la gran quantitat de fum i calor que s'havien acumulat en el garatge.

Les instal·lacions elèctriques i de canalització d'aigües inutilitzades

  

Respecte a les conseqüències, s'han registrat «nombrosos danys materials» en tot el garatge malgrat la ràpida intervenció dels bombers. En total, sis cotxes han resultat completament calcinats i altres vint-i-cinc vehicles han patit desperfectes per la calor i el fum.

    

A més, a causa de les altes temperatures que s'han registrat dins del soterrani, les instal·lacions elèctriques i de canalització d'aigües també han quedat inutilitzades. De moment es desconeixen les causes de l'incendi.

  

Sobre les 6:30 hores de la matinada es donaren per finalitzats els serveis en el quals varen intervindre un sergent, tres caps i nou bombers, dos bombes urbanes pesades, un vehicle de comandament i un camió de transport de material d'extinció d'incendis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Renfe oferix 15.000 seients extra per a viatjar amb origen o destinació a la Comunitat" "La III Carrera Solidària de Sagunt per Unicef serà el pròxim 16 de desembre"