Incendi en la cuina del Monestir de la Santa Faç d'Alacant

Fins al lloc de l'emergència s'ha desplaçat un ampli dispositiu
Els bombers del SPEIS han fet les tasques de ventilaci√≥ amb els grups de pressi√≥ positiva | Pixabay

Este dimecres, la regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa de qu√® els Bombers del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament (SPEIS) i la Policia Local han intervingut en un incendi en el Monestir de la Santa Fa√ß d'Alacant sense ferits.

El SPEIS ha rebut l'av√≠s cap a les 20.00 hores, alertats d'un incendi en la cuina del Monestir de la Santa Fa√ß situada en la primera planta, i fins al lloc de l'emerg√®ncia s'ha despla√ßat un ampli dispositiu amb quatre dotacions completes i catorze bombers.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

Els primers en arribar a l'emerg√®ncia van ser dos patrulles de Policia Local que en una primera intervenci√≥ van usar un extintor de di√≤xid de carboni per a controlar el foc evitant la seua propagaci√≥ que es trobava localitzat en la campana extractora de la cuina.

Les dotacions dels bombers han arribat immediatament i han apagat l'incendi localitzat en la cuina, afectant el foc parcialment a la campana i per fum en la planta, i han contactat amb un t√®cnic electricista per a assegurar i donar per controlat l'incendi i revisar la campana extractora.

De la mateixa manera, una volta extingit el focus de l'incendi posterioritat els bombers del SPEIS han fet les tasques de ventilaci√≥ amb els grups de pressi√≥ positiva.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El brote de Gandia suma 20 positivos y se confirma un nuevo foco en Pe√Ī√≠scola" "Internament en un centre especial per a l'home que va degollar a son pare en Val√®ncia"