Evacuen un edifici de Torrevieja a causa de l'incendi d'un solar

El foc ha arribat fins als sis metres d'altura
Un incendi causa el pànic en Torrevieja | CPBC
 

Esta matinada de divendres, 4 de setembre, cap a les 00.00 hores, l'incendi d'un solar vallat en l'avinguda de Diego Ramírez Pastor en Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), ha obligat a evacuar un edifici. Ràpidament, els bombers del parc de Torrevieja-Baix Segura Sud s'han desplaçat fins al lloc dels fets, ja que han rebut l'avís de què les flames arribaven fins a la pared de les cases.

Segons ha avançat el diari 'Información', l'incendi ha sigut un malson per a la majoria dels veïns de l'edifici perquè des dels seus balcons han pogut vore com el foc anava augmentant. En una de les cases s'han acumulat fins a set bombones de butà, fet significatiu, ja que podria haver provocat una tragèdia.

Les flames han arribat fins als sis metres d'altura en un solar que estava tancat. No obstant això, dins hi havia molt de material i residus acumulats, incomplint d'esta forma l'ordenança local de conservació de finques sense edificar, una faena que ha d'exercir l'Ajuntament de Torrevieja


D'altra banda, diferents agents de la Policía Local d'esta localitat han ajudat als bombers mentres extingien el foc regulant el trànsit i evacuant als veïns de l'edifici del costat. Afortunadament, una hora després, els bombers han pogut extingir les flames. «Cada volta més la gent es creu que està veient una pel·lícula de Netflix quan hi ha un incendi prop encara que puga ser un perill», ha explicat al citat mitjà un dels bombers que ha actuat en l'operació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tanquen 5 locals d'oci per incomplir les mesures de Covid-19 en Alacant" "Accident en Petrer: dos dones son atropellades per una furgoneta"