Extingeixen dos incendis amb un ferit de matinada a Alacant

Un home va necessitar ser atés pels serveis sanitaris i va ser traslladat a l'hospital per una per inhalació de fum

Un operatiu amb deu bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), s'han desplaçat esta matinada per a extingir un aparatós incendi que s'ha registrat en un contenidor situat al carrer Villena que han afectat sis vehicles, dos habitatges, així com la façana de l'edifici contigu, i on ha resultat ferit un home per inhalació de fum, que va ser evacuat a l'hospital General.

L'SPEIS va rebre l'avís al voltant de les 5,15 hores, i fins al lloc d'incendi es van desplaçar dos patrulles de la Policia Local que van tallar els accessos i van coordinar l'emergència, i dos dotacions de bombers, així com un SAMU.

Els Bombers del SPEIS, van haver de controlar amb celeritat muntant línies d'aigua el foc que s'estava propagant als vehicles contigus aconseguint extingir-lo després de més de mitja hora d'intervenció.

El foc estava localitzat en un contenidor, i a la seua arribada la zona on s'havia iniciat afectava el foc amb una gran flamerada a la façana de l'edifici, l'incendi va afectar un total de sis vehicles.

Així mateix segons fonts policials l'inquilí d'un dels habitatges, del segon pis de l'edifici del carrer Villena afectat per façana, va necessitar ser atés pels serveis sanitaris i va ser traslladat a l'hospital per una per inhalació de fum.Els bombers extingeixen un incendi dins d'un local tancat al carrer Lleida

 

Durant la passada nit els bombers del SPEIS, al voltant de les 22 hores, van extingir un altre incendi que es va originar dins d'un local que es trobava tancat al carrer Lleida.

La Policia Local i els Bombers van ser alertats pels veïns per una forta olor i fum en la zona, els efectius d'emergències no van observar a la seua arribada l'incendi.

Un operatiu de huit bombers i sis Policies Locals, van rastrejar tots els locals que es trobaven tancats amb persianes metàl·liques fins a donar amb el focus de l'incendi, que estava situat a l'interior d'un local tancat en una jaqueta, podent ser originat per una burilla d'un cigar.

Els bombers van obrir el local amb les eines especials per a accedir i van extingir l'incendi, sense que resultara molt afectat el local per la ràpida intervenció.

Les tasques d'extinció es van allargar més d'una hora, i una vegada apagat els efectius van procedir a realitzar les labors de sanejament i ventilació amb els grups de pressió positiva de la zona afectada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un treballador després de caure d'una teulada a Elx" "20 anys després identifiquen dos cossos dels atemptats de les Torres Bessones"