L'intent de suïcidi d'una jove destapa les agressions sexuals que va patir per part del padrastre

La víctima cursava sext de primària quan van començar els primers tocaments per part del padrastre.
Imatge d'arxiu | Europa Press

 

Una jove de la Ribera intentava suïcidar-se fa uns dies, en mig d’una profunda depressió provocada per les agressions sexuals patides quan era menor per part del seu padrastre. Afortunadament, la jove va fracassar en l’intent de suïcidi i la situació ha permés destapar els abusos que durant quatre anys va patir la xica per part del marit de sa mare, tal com informava el diari Levante-EMV.

Després de denunciar-se els fets, el presumpte agressor sexual era detingut. Posteriorment el jutjat l’ha deixat en llibertat provisional i ha establit una ordre d’allunyament i compareixences periòdiques per a l’acusat.

Abusos des dels 11 anys

La situació va començar quan la víctima, que ara té més de 20 anys, en tenia 11. Segons denunciava la jove, quan ella cursava sext de primària van començar els primers tocaments per part del padrastre. La situació de sa mare de la xiqueta, postrada en el llit tot el dia per una malaltia, va ser aprofitada per presumpte violador per a augmentar els abusos.

La mare de la víctima tenia una forta medicació que feia que no s’enterara de res. Per altre costat, el presumpte agressor sexual demanava a la jove que tancara en una habitació al seu germà menut, que tenia 6 anys quan va començar la situació, per a evitar que poguera sorprendre’l abusant de la germana.

Durant tot el temps que va durar la situació, la víctima no es va atrevir a contar la situació a sa mare, a causa de la malaltia i de la manipulació que patia per part del seu padrastre.

Quan la jove ja tenia 15 anys, i després de 4 anys suportant esta situació, li va dir al padrastre que no la tocara mai més. A partir d’este moment, segons figura en la denúncia, l’estratègia del padrastre va ser manipular a sa mare, per a enfrontar-la a la jove.

Tot este patiment d’anys va acabar enfonsant a la xica en una depressió, que va desembocar en un intent de suïcidi recentment. Finalment la jove, amb el suport de la família i la seua parella, ha denunciat els fets, i el seu padrastre i presumpte violador era detingut, i posteriorment deixat en llibertat provisional i amb una ordre d’allunyament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"COMPARTIU: Desaparegut Frederic Lionel, de 53, en Castelló" "VALÈNCIA: Lladre intenta vendre a l'amo la bicicleta furtada"