Investiguen una possible carrera il·legal després d'una espectacular col·lisió en Onda

Sancionen als implicats de l'accident i van multar també a un d'ells per donar positiu en droga
Un ferit a causa de l'impacte del xoc entre els cotxes | Pixabay

La Policia Local d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló de la Plana), es troba investigant si darrere d'un greu accident de trànsit produït el passat cap de setmana en l'avinguda Miralcamp de la localitat hi ha una carrera il·legal. 

Segons ha publicat el diari 'Mediterráneo', dos cotxes es van vore implicats en un brutal accident. Tal com pareix, per les proves recollides per les autoritats i la declaració d'un testimoni, els dos automòbils conduïen a gran velocitat.

De fet, en la zona es poden vore petjades de frenada molt marcades i es van sentir potents sorolls de les revolucions dels motors. Els dos cotxes circulaven en el mateix sentit i carril i van fer un gir a l'esquerra per a prendre el camí Corral de Diago, instant en el que es va produir un gran soroll per la col·lisió.

Un dels conductors, positiu en el test de drogues

Un dels cotxes, va registrar importants danys materials en la seua part frontal, que va quedar totalment destrossada. L'altre cotxe, per part seua, va patir danys en un lateral.

A l'arribada dels policies locals que van intervindre en l'accident, van sotmetre als dos conductors, de 23 i 24 anys, a la prova policial d'alcoholèmia, donant els dos conductors un resultat negatiu. No obstant això, pel que respecta al test de drogues, un dels investigats sí que va donar positiu en cànnabis.

Ferit per un coixí de seguretat

Al lloc dels fets es va desplaçar, així mateix una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB), ja que el copilot del BMW havia perdut molta sang en el nas per l'impacte del coixí de seguretat, que va botar a causa de la col·lisió. Els dos conductors van eixir il·lesos del xoc.

La Policia Local va procedir a emetre una sanció administrativa contra els dos conductors per entaular, presumptament, competicions il·legals en la via pública. Així mateix, al xic que circulava baix els efectes de substàncies estupefaents se li va sancionar per això.

Els dos cotxes accidentats van ser retirats de la zona per les companyies asseguradores. Els dos investigats podrien enfrontar-se a una multa de 500 euros cadascun per la presumpta carrera il·legal, mentres que la sanció per conduir baix els efectes de les drogues seria de mil més.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben restes biològiques en el cotxe del presumpte assassí de Marta Calvo" "Cau la principal banda de narcos de la província d'Alacant, amb 43 detinguts"