Investiguen l'etapa en una escola religiosa de l'entrenador de futbol acusat d'abusar de menors en València

Sospiten si poden haver altres víctimes
Imatge d'arxiu d'un camp de futbol | València Diari

La justícia, en col·laboració amb la Policia Nacional, ampliarà la investigació sobre l'entrenador de futbol de categories infantils acusat d'abusar de diferents menors. Es sospita que l'acusat podria haver abusat d'altres víctimes en el seu anterior treball.

Segons informa 'Levante-EMV', l'acusat, que està en llibertat provisional, entrenava equips infantils d'un club d'una localitat de la comarca de l'Horta de València. Però ara les investigacions policials s'ampliaran en una etapa en la que va treballar com a entrenador de futbol en un col·legi religiós de la capital del Túria.

L'acusat, de 33 anys hauria abusat de diferents menors d'entre 9 i 12 anys. L'home va ser detingut el passat dia de Nadal després de què la seua dona el denunciara en trobar roba interior de xiquets en una motxilla

Mentres disfruta de la llibertat provisional, s'està a l'espera dels resultats de l'anàlisi de dos memòries USB i altres dos dispositius electrònics que estaven dins de la motxilla. El president de l'entitat esportiva, a on fins ara treballava l'investigat, ja va advertir a l'entrenador que la relació amb el club quedava trencada després d'estes acusacions.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: Accident de trànsit d'un camió amb una persona atrapada en les Coves de Vinromà" "Ara mateixa: Un accident provoca retencions en la Pista de Silla"