Investiguen a un xic pel fetus trobat al costat de l'IVAM de València

Els investigadors han demanat a l'IVAM les gravacions de les càmeres de seguretat
La bossa amb el fetus va ser trobada al costat d'un banc en l'IVAM | IVAM

La Policia Nacional ha confirmat a última hora d'este dimecres que les restes biològiques trobades dimarts al costat de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) corresponen a un fetus de poques setmanes de gestació, localitzat juntament amb la placenta i un rastre de sang.

Tal com va informar la Policia, un xic va deixar la bossa al costat d'un banc, a on estigué un temps gitat i, després, se n'anà del lloc deixant les restes juntament amb dos rastres de sang. Estes petjades van dur als investigadors fins a un parc públic al costat de les Torres de Quart i fins a l'antic llit del riu Túria. Dos llocs freqüentats per indigents, motiu pel que la Policia està investigant este entorn.

En este sentit, l'objectiu prioritari dels investigadors és localitzar a este xic i ja han demanat les gravacions de les càmeres de seguretat a l'IVAM. A demés, també pretenen trobar a la mare que hauria patit un avortament espontani o provocat.

Tot apunta a un avortament sense assistència mèdica i els agents han començat a contactar amb hospitals públics i privats per si la xica haguera pogut rebre assistència després de l'avortament, ja que hauria perdut molta sang. De moment, el fetus continua en l'Institut de Medicina Legal, per a determinar quines van ser les circumstàncies de l'avortament i poder saber si es tracta d'un delicte o no.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per circular a 130 km/h per València" "Ferit un home, de 82, després de bolcar amb el cotxe en Requena"