Ix a la llum que un jove va trobar un pot de cloroform prop de l'estació on va morir Lucía Vivar

Asseguren que fonts properes a la informació han llevat importància a la troballa, ja que no tindria «connexió temporal ni tècnica»
Vies de tren on va tenir lloc la mort de Lucía Vivar | España Diario

 

Després de passats tres mesos de la defunció de la xicoteta Lucía Vívar la nit del 26 de juliol sorgixen més incògnites sobre la mort 'accidental', segons la Guàrdia Civil, en les vies del tren del municipi malagueny de Pissarra. La família va presentar el passat mes d'octubre dos informes forenses que asseguren que la xiqueta no va desaparéixer pel seu propi peu i la troballa d'un pot de cloroform fa augmentar els dubtes que la xiqueta s'adormira en les vies.

L'objecte que hauria descartat la recerca, ja que apunten que no hi ha «connexió temporal ni tècnica», va ser trobat per un jove durant la fira de Pissarra, a mitjan agost, quasi dos setmanes després que es trobara el cadàver. Segons 'el Ideal', el jove havia anat amb els seus amics al polígon a fer 'botellón' i, mentre cercava unes borses amb botelles que havia amagat en un canyar pròxim a la via i va trobar el pot buit encara que la informació no va arribar a la policia fins fa unes setmanes.Seguirà ampliació. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Incendi en una vivenda de la Comunitat" "El motiu pel qual Márquez no va traure la bandera espanyola"