Jaime Peñafiel apunta que «o Felipe es divorcia o Letizia es carrega la monarquia»

El periodista ha concedit una entrevista on ha parlat clarament sobre el tema
La reina Letizia y Jaime Peñafiel en una imagen de archivo.   | Cedida

Jaime Peñafiel és una de les persones que més sap sobre qüestions de la monarquia espanyola, ja que ha sigut cronista de la casa real des de fa més de 40 anys.

  

  

  

  

  

  

  

  

destacats titulars.

  

  

  

  

«O Felipe es divorcia o Letizia es carrega la monarquia».

 

No li han sorprés les imatges

En un primer moment, Peñafiel deixa clar que no li han sorprès en absolut les imatges de la reina Letizia apartant-li la mà a la reina Sofia, en el moment que aquesta intentava acariciar a la seua néta Leonor.«Jo conec molt bé a Letizia, ja vaig ser la seua víctima mesos abans de casar-se, quan es va enfrontar amb mi sense venir al cas en l'Ajuntament de Madrid. Em va dir que jo la criticava, quan ni havia començat a fer-ho», apunta. Peñafiel ho té clar, «Letizia té un caràcter violent, és incontrolable, agressiva, maleducada… Tot açò i molt més».Sobre la relació entre Donya Sofia i les seues nétes, el periodista confirma que fa poc la pròpia Sofia els va dir a uns familiars: «La meua nora no em deixa veure a la meua néta», mentre que aquesta li va dir a unes amigues del col·legi: «La meua mare no ens deixa veure a la nostra iaia».

Momento en que Letizia parece limpiarle el beso en la frente a su hija que le ha dado Sofía. | Gtres

 

Moltes crisis en la Casa Reial

Quan se li pregunta sobre si és una de les pitjors crisis de la Zarzuela, Peñafiel té clar que «hi ha hagut moltes crisis. Primer, no existeix el concepte Família Real. Quan s'anaven a casar Felipe i Letizia, Juan Carlos ja va dir: ‘Si es casa amb ella, s'acabarà carregant la monarquia’. El propi periodista confirma que «Letizia odia Palma. Ella té un gran menyspreu per Mallorca. Tot açò potser és la gota que satisfà el got».Cal destacar que Jaime Peñafiel apunta que la situació és greu, encara que potser no ho semble, ja que segons apunta «Juan Carlos ja va anunciar que si es casava Felipe amb ella, s'anava a carregar la monarquia. Temps al temps. O frena, cosa impossible, o es divorcia».A la pregunta sobre si creu que poden arribar a divorciar-se, el periodista apunta que «deuria passar», ja que «o Felipe recondueix el caràcter d'aquesta senyora o s'hauria de divorciar abans que es carregue la monarquia. El que no pot ser és que ella marque la línia a seguir de la monarquia i protegisca a les seues filles com si foren dos 'monstruítos'».

Imagen del rey Felipe y su mujer la reina Letizia. | Cedida

 

«Dubte que Felipe seguisca enamorat d'ella»

Finalment, el periodista explica que no creu que el rei admire a la reina Letizia, però segons ell no té la força necessària per a dir-li que no torne a fer-se cap retoc estètic.A més, el cronista apunta que dubta per complet que el rei Felipe VI continue enamorat de la seua dona: «Dubte que Felipe seguisca enamorat d'ella. Li ha fet patir tant…».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BRUTAL: Tremenda reacció després de descobrir el major secret sexual de la seua cita en ‘First Dates’" "ALERTA: Macrooperació contra la marihuana a la Ribera Alta"