Jesulín de Ubrique passa pel quiròfan després de lesionar-se torejant a Jaén

El torero es recupera a casa de la ferida que va patir a un tendó de la mà esquerra
Imatge d'arxiu del matador Jesulín de Ubrique | València Diari

Jesulín de Ubrique ja es troba a casa seua, després que un incident mentre torejava a la plaça de bous de Porcuna, a la província de Jaén, el va obligar a ser operat. 

El matador ha rebut l'alta mèdica, després de passar pel quiròfan de l'hospital de Jerez de la Frontera, a Cadis, on han tractat una lesió que ha patit en el tendó extensor del dit cor de la mà esquerra

El torero, per indicació mèdica, haurà de descansar durant uns quants dies, així que s'ha vist obligat a cancel·lar totes les corregudes que tenia en el seu calendari més pròxim.

La seua actuació a Jaén no va acabar bé 

L'home de María José Campanario està molt il·lusionat amb la seua tornada a les places. Este cap de setmana, tenia una nova cita dins les festes del poble Porcuna, a la província de Jaén. La corrida anava molt bé pel destre fins que va patir una ferida a la seua mà esquerra mentre lidiava amb el seu segon bou de la vesprada. 

Jesulín va cometre un error amb la seua espasa que li va provocar un tall. El torero va ser atès pels serveis mèdics que es trobaven fora de la plaça. En un primer moment, un dels seus homes de confiança, Manuel Mayán ja va anunciar que podia tindre una lesió a un tendó. Posteriorment, el matador va ser traslladat a l'Hospital de Jerez de la Frontera on van confirmar els presagis de Mayán i el van operar. 

Jesulín de Ubrique, en la seua tornada a les places a Conca, el 19 d'agost | València Diari

  

L'esperada reaparició de Jesulín de Ubrique

El 19 d'agost va ser una jornada molt especial pels amants de la correguda taurina. Jesulín tornava a torejar, després d'anys sense fer-ho, a Conca acompanyat d'altres dos matadors

La seua nova aparició, esta vegada a Jaén, ha estat molt criticada, ja que quan va acabar exitosament la 'faena' de Conca va afirmar: «Això és un dia i s'ha acabat», negant així les informacions que deien que el seu retorn només tenia raons econòmiques. 

Tot i les seues paraules, sembla que el gadità tenia ja signades més actuacions per les pròximes setmanes, però que a causa de la seua lesió, ha hagut de cancel·lar

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Makoke carrega contra Kiko Matamoros després de la seua separació" "ÚLTIMA HORA: Belén Esteban sorprèn amb una notícia que li canviarà la vida"