Joaquín Prat es rapa en directe en el programa d'Ana Rosa

Havia fet una promesa si Pilar Abel resultava no ser filla de Salvador Dalí
Imatge de l'instant en què Prat s'ha rapat el cap  | Telecinco

 

Sembla que també hi ha espai per a la broma en el programa d'Ana Rosa. En esta ocasió, ha sigut el presentador del programa, Joaquín Prat, el que ha protagonitzat un moment inoblidable en el programa de Telecinco.

  

  

Fa uns mesos, després que saltara a la llum el cas de Pilar Abel, una senyora que afirmava ser filla del difunt artista Salvador Dalí, Prat va creure el seu testimoniatge i va decidir demostrar-ho fent la promesa que, en cas que la història explicada per Abel no fóra certa, es deixaria rapar en directe en el mateix programa.

Hui divendres, la data indicada 

Finalment, i després que la realització del programa no haja sigut capaç de trobar el moment exacte que el presentador va pronunciar el seu jurament, el presentador ha assumit el seu compromís i s'ha deixat passar la maquinilla pel cap. «Hui he demostrat que complisc les promeses», ha afirmat. I és que ja fa mesos que les anàlisis d'ADN van demostrar que Abel no era qui deia ser.

Foto del abans i del després | Telecinco

 

Els riures no s'han fet esperar en plató. La mateixa Ana Rosa ha sentenciat: «Mira que Joaquín és bonic, però sense pèl el podem tirar a la muntanya». Davant esta afirmació el periodista no ha pogut fer una altra cosa que assumir la realitat i fins i tot unir-se a la broma. «Si sóc tot orelles, nas i boca. Mira quin narizota!», ha lamentat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"BRUTAL: L'error de hui de Mónica Naranjo que no l'ha deixa en bon lloc" "L'espectacular look amb el què Sara Carbonero diu que baixa a per el pa"