Joe Pérez Orive, un dels membres del jurat d´'OT', és pare de trigèmins

La mare dels seus fills ha creat un compte en Instagram on publica fotos dels xicotets i no deixen de triomfar en les xarxes socials
Imatge d'arxiu de Joe Pérez Orive. | Cedida

 

Quan es van fer públics els noms dels membres que formarien part del jurat de ‘Operación Triunfo’ van ser moltes persones les que van predir que el paper de Joe Pérez Orive seria sens dubte molt semblat al que exerceix actualment Risto Mejide, tal com relata ‘Semana’.

Només veure la primera gala, es va poder confirmar que Joe és clar i concís. Té grans coneixements musicals i deixa les debilitats personals fóra del plató en el qual setmana rere setmana es busca al guanyador d'una prometedora carrera en el món de la música i l'espectacle.

En el seu moment, ja va passar amb Risto i ara Joe rep grans crítiques a través de les xarxes socials per la seua dura forma de tractar a voltes a alguns participants del concurs.

És pare de trigèmins

Però en realitat no és tant com ho pinten, ja que, Joe es derreteix en veure als seus trigèmins. Sí ho han llegit bé, el dur de Joe té tres fills. Encara que no ha transcendit, el membre del jurat de ‘OT’ és pare de Lucas, Diego i Mauro, uns divertidíssims trigèmins que estan a punt de complir nou anys.

Cal assenyalar que estos tres xicotets no deixen de triomfar en les xarxes socials gràcies a les fotografies que li realitza la seua mare i que publica en el compte d'Instagram que ha creat per a ells anomenada ‘trillisuperpower’.

Cal assenyalar que en este Instagram, Joe no apareix en cap instantània, ja que està dedicat als xiquets i les seues activitats. Malgrat açò, s'aprecia que la família està més que unida i els cinc s'ho passen en gran quan estan junts. Una cosa segur, no tenen temps d'avorrir-se els pares amb punts xicotets al seu al voltant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: La boníssima notícia que Rajoy acaba de donar a tots els espanyols" "FLIPA: La sorprenent nova vida del Calvo de la Loteria de Nadal"