Jorge assegura que Marta Calvo va morir per un perillós joc amb sexe i cocaïna

El detingut assegura que la valenciana va morir d'una parada cardíaca després de consumir cocaïna i mantindre relacions sexuals consentides
Jorge assegura que Marta va morir d'una parada cardíaca  | EFE

Jorge Ignacio Palma portava 27 dies fugit de la policia, ocult en una casa de la província de València. La seua versió —la que va donar als agents de la Guàrdia Civil de la localitat de Carcaixent— és que Marta Calvo va morir de manera accidental. De moment, no s'ha localitzat el cadàver de la xica valenciana, pel que la justícia no pot desmentir ni confirmar la versió del colombià de 37 anys.

Segons el sospitós, la cronologia dels fets és la següent: els dos havien quedat a través d'una pàgina web en sa casa, en Manuel i haurien practicat sexe consentit mentres consumien cocaïnaMarta hauria mort de manera accidental per una fallada cardíaca, potser a causa de la quantitat de droga que havia consumit, sempre segons la declaració de Jorge Ignacio.

En vista dels seus antecedents —ja havia estat relacionat amb la mort d'una prostituta en el barri de Russafa (València)—, el sospitós es va vore acorralat i va trossejar el cos de Marta. Després, va distribuir el cadàver per diferents contenidors de la zona, va netejar a consciència el pis de Manuel i va fugir de la regió.

No s'ha pogut comprovar la seua versió

En este sentit, no han trobat cap resta biològica que puga sustentar o contradir esta versió. La veritat és que hi ha un espectre molt ampli quant a la pena de presó que podria complir. De confirmar-se l'assassinat, li podrien caure fins a 25 anysSi al final li condemnen per profanació, la pena màxima és de cinc mesos de presó substituïbles per una multa.

Després de la seua detenció, poc després de les tres de la matinada d'este dimecres 4 de desembre, Jorge Ignacio Palma va ser assistit per un advocat de pagament. Va poder haver oferit una versió preparada a mesura, meditada durant els llargs 27 dies que ha estat en parador desconegut. Només la troballa del cos i la seua posterior anàlisi podrien llançar un poc de llum a un cas que ha tornat a commocionar al país.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Verdeliss confessa que el seu matrimoni ha passat per una crisi" "Els investigadors continuaran rastrejant plantes de fem després de la confessió de Jorge"