Un jove de 27 anys intenta enverinar a tota la seua família a Itàlia

El xic els enverinava amb tal·li, un metall pesant que els administrava en els aliments
Imatge de dos de les víctimes. | Il Corriere della Sera

 

Un jove italià de 27 anys ha anat enverinant a poc a poc a tots els seus familiars, incloent-hi a la cuidadora dels seus avis i al seu cunyat, tal com explica 'Il Corriere della Sera'.

  

  

El jove anomenat Mattia del Zotto ha sigut detingut pels carabinieris de Nova Milanese, en la regió italiana de Lombardía, per posar fi a la vida de tres dels seus familiars propers. Cal assenyalar que el xic ho va intentar amb cinc membres de la família mitjançant tal·li, un metall pesant que els administrava en la beguda

Mattia Del Zotto havia planejat els assassinats i va ser executant el seu pla de forma lenta. Segons la recerca que ha durat un total de dos mesos, el jove va adquirir el metall mortífer i va començar a matar de forma lenta.

Imatge del tal·li trobat. | Il Corriere della Sera

Les seues primeres víctimes van ser la tia Patrizia, de 63 anys i l'avi del jove, un ancià de 94 anys, que van perdre la vida el passat dia 2 d'octubre. Pocs dies després, l'àvia també moria el dia 13 d'eixe mateix mes, amb 91 anys. Tots van ser enverinats amb sulfat de tal·li subministrat per via oral, tal com revelen fonts de la recerca. El jove va deixar passar uns mesos fins que al novembre va tornar a actuar.

Aleshores va intentar enverinar als seus avis materns, marit i dona de 83 i 81 anys respectivament. A més, del pare del susdit, tots van acabar ingressats en l'hospital amb símptomes d'enverinament per este metall. 


Es va arribar a pensar que els enverinaments podien ser fruit d'un accident

En un primer moment, els agents italians van pensar que s'havia produït un enverinament accidental després que els morts passaren unes setmanes en la casa del poble, on van poder entrar en contacte amb un raticida que pot contenir esta substància tòxica.

 
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPA: L'espectacular canvi d'alguns dels actors de 'Compañeros'" "DRAMÀTIC: Alba Carrillo, destrossada"