Un jove apunyalat a Castelló ingressa en l'UCI després de ser operat d'urgència

La Policia Nacional confirma que no es tractaria d'un delicte d'odi

Dos joves van resultar ferits la nit d'este dissabte després de ser apunyalats en la zona pròxima al pavelló Ciutat de Castelló. Un d'ells ha ingressat en l'UCI de l'Hospital General de Castelló en estat greu després de ser operat d'urgència, mentre que l'altre es troba en planta del mateix centre sanitari.

La primera en acudir al lloc va ser la Policia Local

La primera en acudir al lloc va ser la Policia Local, encara que no va poder donar amb el parador dels agressors. La Policia Nacional és la que ha pres ara les rendes de la búsqueda com és habitual en esta mena de casos, i no ha pogut donar encara amb el parador dels agressors. El testimoniatge dels acompanyants de les víctimes serà fonamental per a estrényer el cércol sobre els acusats.

És un delicte d'odi o no té res a veure?

Al principi tot apuntava al fet que era delicte d'odi, eixa era la primera hipòtesi d'este succés, en estos moments s'ha rebutjat esta opció i es remenen altres alternatives a la brutal agressió ocorreguda en la capital de la Plana la passada nit. També es remenava que els agredits foren d'origen llatí, extrem que s'ha desmentit des de fonts oficials. El que sí s'ha pogut confirmar es que els dos agredits són menors d'edat.

A Castelló hi han hi ha hagut més fets d'estes característiques

Cal recordar que a Castelló hi han hi ha hagut més fets d'estes característiques que s'ha produït a Castelló durant les últimes setmanes, perquè fa escassament un mes un grup de joves va sofrir una brutal agressió al parc Geòleg Rosego del Peri 18. En aquella ocasió, les víctimes es trobaven en una zona enjardinada quan, segons el seu relat, va aparéixer un jove d'origen romanés que va començar a insultar-los. Llavors, una xica es va aixecar i va tractar de dissuadir a l'agressor, apartant-lo del parc. En un moment donat, l'atacant va començar a pegar a la dona, per la qual cosa els seus dos amics es van acostar per a ajudar-la, apareixent llavors altres amics del jove romanés, els qui es van sumar a la batussa i van començar a colpejar als dos amics de la jove. Després de la denúncia, s'ha identificat als principals agressors fugits.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per acoltellar a cinc persones després de demanar-li el bitllet de bus a Itàli" "La Policia de la Generalitat localitza dos abocadors il·legals amb productes tòxics"