Una jove assassina a l'home que la va violar quan era una xiqueta

La jove va disparar dos vegades al cap a un senyor d'uns 50 anys, que l'hauria violada presumptament quan era una xiqueta


La nit del 4 de juliol a les 22.00 aproximadament, una jove va assassinar a un home d'uns 50 anys de dos trets al capdavant. Esta xica, el nom de la qual figura com Lindsay ‘N’ va reconéixer davant la Policia que havia sigut ella l'agressora i es va justificar dient que ell l'havia violada quan a penes era una xiqueta.


Va ser la seua manera de fer justícia en un moment en el qual, des del seu punt de vista, la via legal no havia aconseguit res. Els fets van ocórrer en el Motel Palmera, en ple centre de la ciutat d'Olanchito Yoro, Hondures. La Policia es va trobar al senyor tirat en el sòl amb dos dispars al cap.


Van ser els veïns els qui van alertar a la Policia de l'ocorregut després d'escoltar el soroll. Quan van arribar, la jove va reconéixer els fets i va donar totes les explicacions sobre la seua autoria en el crim. Actualment, està a la presó mentre la investigació està en curs i la justícia decideix el destí d'esta persona.


La jove hauria esperat a tindre la majoria d'edat per a dur a terme totes les seues accions. Primer va seduir al senyor perquè quedaren en un motel i així poder executar el seu pla, assassinar al seu presumpte violador.


Assassinat similar

 

Un jove d'uns 25 anys va ser detingut per assassinar al violador de la seua dona. Primer ho va decapitar i després va utilitzar el seu cap com una pilota i jugar al futbol en un lloc públic.

Els fets van ocórrer als Estats Units a la fi de juny. El jove havia assassinat de diverses punyalades a un home de 51 anys. Poc després d'això, el jove va ser detingut i lloc a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investiguen a un home per un delicte contra els drets dels treballadors a Picassent" "Un incendi a Losa del Obispo obliga a desallotjar un campament d'estiu amb 20 menors"