Un jove de Castelló acaba molt greu després d'una brutal baralla a les portes d'una discoteca

El ferit va haver de ser intervingut tres vegades

Un jove ha sigut detingut per agents de la Policia Nacional per presumptament haver ferit un altre propinant-li diversos talls a Castelló. El jove va resultar ferit de gravetat el passat 23 de desembre després d'una forta baralla a les portes d'una discoteca de la localitat. El jove de 25 anys ha hagut de ser intervingut quirúrgicament en tres ocasions en les últimes hores i ha rebut fins a 23 punts de sutura en la cara després de sofrir una terrible agressió amb arma blanca a l'eixida d'una discoteca en el carrer Lagasca. Els fets van ocórrer de matinada a les 6.30 hores el passat dia 23 quan un altre jove el va agredir esperant-lo a l'eixida de la discoteca, segons sembla sense una discussió prèvia. L'agressor coneixia a la víctima i tenien amics en comú. Segons ha transcendit el germà de l'atacant va presenciar l'agressió i havia sopat amb la víctima eixa mateixa nit en motiu del seu aniversari.

  

L'agressor havia pensat l'atac prèviament segons han confirmat fonts de la investigació, ja que el jove va abandonar la discoteca i es va quedar en els voltants a l'espera que la víctima eixira al carrer. Va ser en eixe moment quan el va abordar i li va propinar diversos talls que li han deixat cicatriu concretament en la cara, des del front fins a la barbeta en el costat esquerre del rostre. La víctima va estar a punt de perdre un ull, i segons s'ha confirmat li van haver de posar 23 punts de sutura- Immediatament després de tallar-lo amb 'arma, el jove es va fugar. L'altre jove agredit es va quedar estés a terra i va ser auxiliat fins a l'arribada de la Policia Local i els mitjans sanitaris que el van evacuar en ambulància fins a l'Hospital General de Castelló on va haver de ser operat d'urgència-.
 

La família assegura que podria haver perdut la vida si els talls hagueren sigut en el coll i que podria haver perdut la visió d'un ull. Si més no, l'agressor es va entregar en la comissaria provincial de la Policia Nacional i va ser detingut segons han confirmat fonts de la investigació. El jove agredit va interposar la corresponent denúncia i en pròxims dies serà avaluat per un metge forense de l'Institut de Medicina Legal que avaluarà les seues lesions en el procediment pensar que se seguirà contra l'autor confés. Els testimonis asseguren que va ser un acte planificat i molt perillós per l'arma utilitzada, segons sembla un ganivet. Recorden també que la zona dels talls van ser parts molt delicades del cos i a més va fugir posteriorment per la qual cosa es podria qualificar d'una temptativa d'homicidi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"SENSE PARAULES: Jorge Javier abandona 'Sálvame' després d'esta contundent amenaça" "ALERTA: Si veus açò en la carretera, ves amb cura, van a furtar-te"