El jove major d'edat implicat en l'assassinat del 'cas Maikel' serà jutjat a porta tancada per evitar altercats

La Fiscalia ho ha demanat així pels altercats viscuts en el judici dels altres dos menors

El judici contra l'adult acusat de participar en l'assassinat de Miguel Navarro, Maikel, se celebrarà a porta tancada, segons ha demanat la Fiscalia de Castelló. Esta petició s'ha dut a terme en vista dels incidents ocorreguts durant el judici contra els dos menors ja condemnats pel crim, el passat mes de setembre en la ciutat de la Justícia de Castelló. Segons ha informat 'El Periódico Mediterráneo', la jutgessa de menors, Raquel Alcácer, va ordenar investigar a quatre familiars de Miguel Navarro per cridar i colpejar la porta de la sala durant la vista oral. La magistrada va demanar que s'analitzara si estes persones haurien comés un delicte d'amenaces i obstrucció a la justícia. La jutgessa va afirmar que el dolor dels familiars i amics de la víctima no és reparable amb cap mesura penal ni indemnització, i no hi haurà cap resposta jurídica que consideren justa, però va incidir que «no pot acceptar-se la seua conducta en el judici». Els altercats es van produir durant l'última jornada del judici on va haver d'intervindre la Guàrdia Civil que va desallotjar els passadissos perquè la vista seguira.

Per altra banda, el jove de 20 anys detingut per la seua presumpta participació en l'assassinat es troba en presó preventiva des que fou arrestat per la Policia Nacional. El seu judici sembla que es fixarà per al primer trimestre de 2018. Els menors sentenciats que tenien 14 i 17 anys quan es va produir el crim el passat gener, van ser condemnats a cinc i huit anys d'internament tancat en un centre de menors. La magistrada els va considerar culpables d'assassinat per matar amb una destral al jove Miguel Navarro propinant-li dotze colps amb dita ferramenta, nugar-lo amb cordes i enterrar-lo en un hort de taronges del Camí d'en Riera de Castelló.

Els processats van ser condemnats a indemnitzar a la dona, els dos fills, germans i pares del xic amb un total de 620.000 euros. Segons sembla, seria el jove de 17 anys qui va idear el pla per a evitar pagar-li a Maikel un deute de 100 euros que mantenia amb ell per drogues. Aleshores va convéncer un altre menor i a l'acusat major d'edat per a donar-li mort.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home es gasta centenars d'euros de festa i després s'autolesiona per a fingir un robatori a Alacant" "Novetats sobre l'home que va degollar la seua filla de dos anys a Alzira"