Una jove mor als Estats Units després de caure-li a sobre un suïcida durant una cita

Taylor Kahle passejava per un carrer de San Diego quan va rebre l'impacte d'un home que s'havia tirat des de la coberta d'un aparcament de nou plantes

Taylor Kahle, una jove de 29 anys, va morir fa uns dies a San Diego (Estats Units) durant una cita, després que un home, que es volia suïcidar, caigués sobre ella després de saltar des de la coberta d'un aparcament de nou plantes. Les autoritats de la ciutat californiana van informar que la jove va perdre la vida en l'acte, mentre que el suïcida va resultar ferit i va morir posteriorment a l'hospital.

Segons ha explicat el digital 'El Caso', citant fonts de Fox19 Now, els fets van tenir lloc el passat 25 d'abril al vespre. Mentre Taylor Kahle passejava amb un acompanyant per l'East Village de San Diego, després d'haver anat a sopar, va rebre l'impacte del suïcida que s'havia llençat des de la coberta d'un aparcament. L'home, de qui no s'ha revelat la identitat, va morir a l'hospital, mentre que l'acompanyant de la jove no va patir ferides.

Amics i familiars, consternats per la mort de Taylor Kahle

La mort de Taylor Kahle, que este passat diumenge hagués fet 30 anys, ha consternat amics i familiars. Laurel McFarlane, amiga i mentora, va escriure a Facebook que «acabava de conéixer algú que li agradava, era nou, tot just començava i estava emocionada d'haver trobat algú amb qui tingués una connexió», alhora que assegurava que «era una dona increïble i forta que vivia la vida amb entusiasme».

Kahle, que des que va esclatar la pandèmia vivia amb el seu pare a San Diego —la seua mare va morir fa anys—, va estudiar a la Universitat Estatal de San Diego. Va començar a treballar a McFarlane Promotions com a becària, sent posteriorment assistent i directora d'esdeveniments. La seua mentora i cap explicava la relació que tenia amb el seu pare «era increïble».

La jove, que tenia dos gossos, era una persona afable i disposada a ajudar els altres. En este sentit, Laurel McFarlane recordava en una publicació al seu perfil de Facebook que això ho va fer fins a la seua mort, ja que era donant d'òrgans. «Ajudant els altres fins al final, com sempre va fer en la seua vida», concloïa la seua amiga i mentora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIO: L'Agència Tributària informa d'una estafa" "Possibles indicis d'assassinat de les xiquetes desaparegudes a Tenerife"