Un jove perd part de les dents en ser agredit amb un cinturó per un menor en ple centre de Castelló

Els agents van procedir a la detenció del presumpte agressor per un delicte de lesions.
Lloc dels fets en el centre de Castelló | Maps

Agents de la Policia Local de Castelló ha procedit a la detenció d'un menor, de 17 anys, per un presumpte delicte de lesions, en ferir a un altre jove amb la sivella d'un cinturó durant una baralla produïda en la matinada d'este dissabte en ple centre de Castelló, concretament en la plaça Porta del Sol.

Els fets es van produir al voltant de la mitjanit quan una patrulla de la Policia Local de Castelló que es trobava en labors de vigilància pel districte centre, va ser requerida amb urgència per quatre joves que denunciaven una agressió a un d'ells durant una baralla.

  

Els agents van observar que un dels quatre homes presentava una ferida profunda en la cara i tenia una forta hemorràgia en la boca. Davant estes lesions, els policies demanaren la presència d'una altra patrulla de la Policia Local per a que traslladara amb urgència a la víctima fins a un centre sanitari pròxim.

A més, els testimonis de l'agressió van relatar als agents que el presumpte agressor havia d'estar molt prop del lloc dels fets ja que la baralla s'havia produït feia escassos minuts. Els acompanyants de la víctima van descriure la vestimenta i les característiques físiques del presumpte autor de l'agressió i van explicar que les lesions que presentava la persona ferida li les havia provocades l'agressor amb la sivella d'un cinturó. 

Amb totes estes dades, els agents van procedir a buscar al presumpte autor dels fets pels voltants de la Porta del Sol i al cap de pocs minuts, els agents van localitzar al carrer Hort de Més a un jove que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis. Este, en detectar la presència policial, va intentar accedir a un local d'oci del carrer però va ser retingut pel personal d'este establiment que li va impedir la seua entrada. 

  

Els agents van procedir a la seua identificació i van observar que tenia les mans ensangonades. A més entre les seues pertinences, el presumpte agressor havia ocultat un cinturó amb una sivella de grans dimensions amb la qual presumptament havia ferit a la víctima. A la vista d'estos fets i de les lesions que presentava la persona ferida en la baralla, un home de 18 anys, els agents van procedir a la detenció del presumpte agressor per un delicte de lesions. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres persones ferides en ser atropellades per una moto en València" "Treballador ferit en caure des de diferents metres d'altura en Pilar de la Horadada"