Un jove trans és agredit a València per un grup

Axel, de 21 anys, ha denunciat a la Policia Nacional un nou atac contra el col·lectiu LGTBI
Axel, el jove agredit a una entrevista | À Punt NTC

Un jove transsexual denuncia haver rebut una pallissa a la Plaça Hondures de València simplement per la seua condició sexual.

Els fets van passar dilluns passat a la mateixa plaça quan el jove de 21 anys va acudir amb els seus amics i es va dirigir a un altre grup amb l'expressió "que guapes totes". Un dels nois als quals va piropejar va ser qui va reaccionar de forma violenta. "Què passa, m'estàs trucant marieta?", Li va respondre i li va donar diversos cops de puny a la cara i a l'esquena.

"Em van rebentar el nas amb unes quantes hòsties", Va denunciar Àxel en el seu compte d'Instagram al costat d'una fotografia sagnant abans de donar part del que ha passat a la Policia Nacional, tal com va revelar ahir a À Punt.

"Em va pegar un cop de puny en tota la cara. Em va tirar a terra. Jo em vaig tirar també. Em vaig cobrir amb els braços i va començar a pegar-me", va relatar l'agredit.

"Cap agressió sense resposta", és el lema de la manifestació que tindrà lloc el dissabte 11, a les 19.00 hores, a la plaça del Cedre, a València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un terratrémol de magnitud 7,1 sacseja Mèxic" "Un any de presó per abandonar a la seua filla en una carretera de Gandia"