Jutjat per robar en un hotel vestit de Pare Noel en Alfàs del Pi

L'home amenaçà a un treballador amb una pistola
El lladre va pegar a fugir amb dos acompanyants més   | YouTube

Un home, de nacionalitat cubana, ha sigut jutjat este dijous en l'Audència d'Alacant per assaltar un hotel ubicat en la localitat d'Alfàs del Pi, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant). Els fets es van produïr a les 03.15 hores del 21 de desembre de 2011.

Segons expliquen en el diari 'Información', l'home, vestit de Pare Noel, anava acompanyat de dos persones més que no van poder ser identificades, una d'elles també disfressat amb esta roba, mentres que l'altre portava un passamuntanyes per a amagar la cara. L'escrit de la Fiscalia menciona que entraren en l'hotel per un balcó de l'habitació 117. 

Després d'accedir al lloc, van baixar fins a la recepció del complex turístic i es van tirar damunt del recepcionista, el colpejaren i el van immobilitzar amb un grilló mentres l'apuntaven al cap amb una arma de foc.

Per si no n'hi haguera prou, va amenaçar de mort al treballador i li va preguntar a on es guardaven els diners. Els assaltants conseguiren furtar 17.000 euros en metàl·lic, dos talonaris de loteria, quatre GPS i micròfons inal·làmbrics, tot això després d'obrir quatre caixes fortes que estaven ancorades en la paret.

Després de conseguir el seu objectiu principal, no li van llevar els grillons al recepcionista i van anar a robar-li les claus del seu cotxe per a fugir. Més tard, el treballador va poder avisar de tot el que havia passat al fill del propietari de l'hotel, ja que vivia en una de les habitacions del complex. L'home va acabar cridant a la Guàrdia Civil.

El propietari del complex turístic ha reclamat una indemnització de 19.125 euros pels béns furtats. A més, pel que fa al procés judicial, la Fiscalia ha demanat per a l'acusat, que està sent jutjat per un delicte de robatori amb violència, detenció il·legal i lesions8 anys i mig de presó.

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una xiqueta li punxa els ulls amb els dits a un cocodril per salvar a la seua amiga" "2 hòmens destrossen 52 vehicles en Massamagrell i la Pobla de Farnals"