kiko Rivera i Irene Rosales canvien de casa

Irene Rosales ha explicat la raó pel que canvien de casa

Arriba un altre canvi a la vida de Kiko Rivera i Irene Rosales. Després de l'any tan complicat que ha passat la parella els arriba un altre canvi. D'una banda, la col·laboradora ha viscut la tràgica pèrdua dels seus pares, mentre que el Dj ha trencat l'estreta relació que mantenia amb Isabel Pantoja. Una situació a la qual també s'ha unit la lluita de Kiko Rivera per solucionar els seus problemes d'addicció. Ara, els dos hauran de fer front a un nou canvi en les seues vides, i és que han decidit buscar una nova casa on viure al costat dels seus fills però, què ha provocat este canvi?.

Irene Rosales ha estat l'encarregada de comunicar esta notícia en el programa que col·labora en Telecinco 'Viva la vida'. La col·laboradora ha reconegut que estan buscant un nou habitatge per a poder disfrutar d'una major intimitat. "Necessite canviar d'on estic perquè estic a peu de carrer", ha confessat. No obstant això, encara no tenen molt clar on aniran, ja que en estos moments no poden ficar-se "en cap tipo de compra".
 


Esta decisió ve provocada per les diferents situacions a les que ha de fer front a la porta de la seua casa constantment, Estan sent amenaçats i eixa podria ser una de les raons, "Quan no rep cartes, està la premsa o gent que vol fer-se fotos. Volem un poc més d'intimitat", ha assegurat.

De moment encara no saben com ni de quina manera, però sí que tenen clar que volen anar-se'n i com serà la seua nova casa. Irene Rosales ha indicat que busquen un habitatge per a ells i els tres xiquets, deixant clar que pensen en tot moment en tindre una habitació per a quan vaja a casa el fill que Kiko Rivera té amb Jessica Bueno. "Ha de tenir quatre o cinc habitacions. Una per a cada xiquet i xiqueta i Kiko necessita el seu despatx", ha aclarit. A més, li agradaria que la seua nova llar comptés amb un jardí i garatge privat amb difícil accés per a gaudir d'una major intimitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home de Carcaixent ha sigut acordillat" "Cinc detinguts per vendre cocaïna i heroïna a les seues cases de Torrent"