L'OCU elabora una llista per a determinar quines són les quatre pitjors marques per a comprar carn envasada

Moltes d'elles són preparats de carn o ‘Burguer Meat’ de molta menor qualitat que els productes de les carnisseries

 Cada vegada més persones compren la carn envasada en el supermercat en lloc de en la carnisseria | Cedida

 

Per comoditat i pragmatisme les persones comencen a comprar cada vegada més coses d'una sola vegada a l'hora d'anar al supermercat. No obstant açò, fer-ho comporta el risc d'acabar comprant productes de menor qualitat cosa que, abans, quan els clients seleccionaven la compra i buscaven cada producte en diferents comerços especialitzats, no succeïa amb tanta freqüència.

  

  

com informa 'El Norte de Castilla'

De fet, en moltes ocasions el producte que el client compra no és en realitat el que esperava, sinó que es tracta d'un preparat carni o un «burguer meat», compost per peces de carn de menor qualitat.

Per a evitar este tipus de malentesos, l'OCU ha elaborat un estudi amb la finalitat de determinar que marques s'han de comprar i quins no. Per a fer-ho, té en compte l'existència o no d'additius, espesants, cereals, vegetals, sulfits i percentatge real de carn.

L'OCU va analitzar 22 marques, sis d'elles aconseguixen una bona posició —‘El Corte Inglés Vacuno año picada 1º B’; 'E. Leclerc Picada de añojo'; 'Gourmet (Aldi) Carne picada vacuno para freír'; 'Tradivac Preparado de carne picada añojo'; 'Eroski Basic Preparado de carne vacuno' i 'El Pozo Vacuno estilo carnicería'.

Quatre productes que es desaconsella comprar

Contràriament, l'estudi de l'OCU, conclou que existixen quatre marques la compra de les quals s'ha d'evitar o, almenys, és molt desaconsellable fer-ho. Es tracten de les següents:  'Alipende Preparado de carne vacuno'; 'Formato Familiar (DIA) Preparado carne picada'; 'Granja Los Tilos Preparado de carne picada añojo' y 'Roler Preparado de carne vacuno'.

Estes quatre opcions han sigut considerades burguer meat i, a part de mostrar-se com una opció enganyosa per al consumidor, compten amb menys percentatge de carn que l'esmentat i una relació qualitat-preu injustificada, que els envien directament a la part inferior de la taula de l'OCU.

Llista elaborada per l'OCU | OCU

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detenen dos homes per furtar dotze porcs a Alacant" "Les aborronants declaracions de l'home que va matar al seu pare a València"