Una jove de 22 anys lluita per la seua vida després de caure's des d'un balcó

La jove va patir dos hemorràgies cerebrals, es va trencar dos costelles i diversos ossos
La jove Jennifer Walsh, de 22 años | Facebook
Jennifer Walsh, una jove britànica de 22 anys, està lluitant per la seua vida després que una terrorífica caiguda des del balcó de l'hotel en el qual s'allotjava durant les seues vacances a Croàcia la deixara en coma. La jove va patir dos hemorràgies cerebrals, es va trencar dos costelles i diversos ossos.

Va ser sotmesa a una cirurgia cerebral que li va salvar la vida i ha romàs en coma induït des de llavors. Els seus pares ja han viatjat al país per a poder estar al seu costat, segons informa 'The Sun'.


"El dissabte 2 d'octubre rebem una trucada telefònica per a dir-me que la meua bella germana havia caigut d'un balcó mentre estava de vacances a Croàcia. Els meus pares i jo quedem en estat de xoc absolut, tots devastats amb esta horrible notícia sense saber el que li anava a passar a la nostra Jen", explica Sara.


"La caiguda va ser tan impactant que la va deixar amb una hemorràgia en el cervell, dos fractures de crani, una clavícula trencada, un pulmó perforat, totes les costelles del costat esquerre trencades i una nina fracturada. A causa de la caiguda, Jennifer va caure instantàniament en coma. Quan va arribar a l'hospital, es va sotmetre a una cirurgia cerebral per a salvar la seua vida. Els meus pares van poder volar l'endemà i estar al seu costat en este terrible moment", continua.


Jennifer havia dit poc abans del fatal accident que estava passant "el millor moment de la seua vida" i que "Croàcia ja estava en el seu cor", però les seues vacances de somni s'han convertit en la pitjor dels malsons per a la família, segons ha manifestat la seua germana Sara.La família demana ajuda per a pagar el tractament hospitalari

 


"Jennifer està estable després de la cirurgia i s'està recuperant, però encara està en coma induït, orem perquè es recupere ràpidament". La família ha emprés ara una carrera desesperada per a recaptar diners per al tractament hospitalari de Jennifer, ja que no tenia segur de vacances.


"Tot el rebut és molt benvolgut; com a família ens agradaria agrair a tots pels seus bons desitjos i oracions en este moment. Nostra Jen és la xica molt forta a la qual tots estimem tant i superarà això", finalitza Sara.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una dona ofegada en una platja de Torrevieja" "Es declara culpable d'assumir la identitat d'un mort durant 43 anys"