Localitzada la menor desapareguda en Massamagrell

L'adolescent estava de festa i s'ha presentat en una caserna de la Guàrdia Civil en veure que l'estaven buscant
La menor de quinze anys, resident a la Pobla de Farnals, que estava desapareguda des de dilluns passat al migdia ja ha sigut localitzada. L'adolescent s'ha presentat en una caserna de la Guàrdia Civil avergonyida i preocupada en conéixer que l'estava buscant la seua família desesperadament.


La menor estava de festa amb un grup d'amics a Astúries, lloc al qual s'havia desplaçat amb els diners que havia agafat de casa. De fet, en l'habitatge faltaven 250 euros.


La Guàrdia Civil informava els pares del seu parador aquesta matinada, i la menor es va posar de nou en contacte amb la seua mare i està bé.

Antecedents

 

La família de Lucía, la jove de 15 anys va denunciar la seua desaparició el dilluns.

Els seus familiars van sol·licitar tota la col·laboració ciutadana possible per a saber si algú l'havia vista, o localitzada o tenia alguna informació sobre el seu parador.


Per a finalitzar, es parlava d’una trucada que hauria rebut la seua mare, dimarts a la nit i en què li indicava que necessitava ajuda, i que la mateixa mare de Lucía, va confirmar a València Diari.

En la investigació de la Guàrdia Civil s'apuntava a una possible fugida voluntària de la menor, ja que no era la primera vegada que s'absentava del domicili familiar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Cinc detinguts per amenaçar una víctima perquè no fora a declarar" "Localitzats els tres menors sostrets d'un centre per la seua mare"