Localitzen a una turista, que havia desaparegut, desorientada i deshidratada en una platja de Cullera

La dona patix una malaltia degenerativa del sistema nervi贸s
La dona amb un dels agents que l'ha localitzat | Gu脿rdia Civil de Val猫ncia

 

Agents de la Gu脿rdia Civil han localitzat i auxiliat a un dona desapareguda en la Platja del Dosser de Cullera, en la comarca de la Ribera (Val猫ncia), que portava sense ser localitzada des d'este dilluns, segons ha informat l'institut armat. La dona, una turista francesa amb una malaltia degenerativa, va ser trobada a deu quil貌metres de la seua casa, amb signes 芦d'avan莽at estat de deshidrataci贸禄 i desorientada.

Els agents van tindre coneixement sobre les 6.00 hores de la desaparici贸 d'una dona d'origen franc茅s que estava de vacacions en la localitat de Cullera. El marit, de la mateixa nacionalitat, va explicar als efectius que no sabia res d'ella des de les 18.00 hores del dilluns. Segons el seu home, li agrada caminar, per貌 t茅 una malaltia degenerativa del sistema nervi贸s, ra贸 per la que 芦podria haver-se desorientat durant una de les seues caminades禄.

Els agents van iniciar un dispositiu de busca de la dona, que va ser localitzada despr茅s de quatre hores de rastreig per agents de la Gu脿rdia Civil de Cullera, per la zona de les dunes del Dosel, al nord del far i a uns deu quil貌metres de l'apartament que tenien llogat.

Tamb茅 pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"鈿煂 脷LTIMA HORA OFEGAMENT: Mor 1 home en la platja Muchavista del Campello" "馃敶馃寠 脷LTIMA HORA OFEGAMENT: 1 dona, de 64, s'ofega en una platja de Vinar貌s"