Lola fa saltar les alarmes de 'Supervivientes' davant un possible embaràs

Lola va tindre relacions sexuals quan el seu nuvi, Iván, la va visitar a Hondures, la supervivent comença a desconfiar dels seus dolors intensos de budell

L'experiència de Lola en 'Supervivientes' no està deixant indiferent a ningú. Després d'haver sigut una de les protagonistes de 'La Isla de las Tentaciones', la concursant lleonesa està donant molt a parlar en la seua primera experiència en este reality tan exigent, i especialment ho ha fet en les últimes hores. Marta de Lola ha fet saltar totes les alarmes del programa davant el qual podria ser un nou embaràs d'una concursant del reality.


Els seus mals de ventre no cessen

 

Lola està tenint uns mals de ventre una mica fora del comú. La supervivent no està passant un bon dia en Platja Desterrament a causa d'això. "M'estan donant uns torçons que als matins o a les nits m'entra un fred pel cos...", li comptava estranyava a Palito Dominguín, que s'ha dedicat a cuidar-la com va fer Lola amb ella quan va estar dolenta.

Valeria Marini ja no està en el reality en haver-se convertit en la cinquena expulsada del concurs. No obstant això en 'Supervivientes: Terra de ningú' vam veure com li va fer el diagnòstic a Lola. "És entre regla, torçó... porte així diversos dies. No entenc per què em dona de sobte", li va explicar ella. "Si et fa mal així la panxa, pots estar embarassada", va dir de sobte la italiana.


Al principi Lola va descartar la idea. Però amb la insistència de Valeria respecte als símptomes va començar a sospitar. "Des de març no tinc la regla. Tant de bo, Val. Que bonic. No vull fer-me il·lusions. Que després em fan un test, ix negatiu i és com... perquè res", finalment va dir.


Lola va tindre sexe amb el seu nuvi en Platja Desterrament

 

La veritat és que ocasió no ha faltat en Platja Desterrament. Quan Iván, el nuvi de Lola, va visitar a la supervivent, es van deixar portar per la passió malgrat estar Palito pràcticament al costat d'ells. L'endemà, Lola va confessar que la parella havia decidit fer-ho a Hondures amb l'esperança que l'embaràs es produïra allí.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Xina detecta el primer cas de grip aviària H10N3 en humans" "Desarticulada una organització dedicada a l'estafa mitjançant targetes de crèdit"