Lucia Vivar hauria mort una hora abans de ser atropellada, segons un especialista

La jutge del cas ha accedit a la petició familiar per a investigar la troballa d'un pot de cloroform prop del lloc on va desaparéixer la xiqueta
Lucía Vivar | Cedida

 

El cas de Lucía Vivar, la xiqueta de tres anys que el juliol passat apareixia morta sobre les vies del tren entre les localitats de Álora i Pissarra torna a donar un gir. La xicoteta podria haver mort una hora abans que fóra atropellada pel tren. De ser certa està nova hipòtesi, es revelarien més incògnites, que no respostes sobre el cas que ha commocionat a Màlaga.

En este sentit, el catedràtic de Medicina Legal, Luis Frontela, ha elaborat un nou estudi per la petició de la família per a analitzar esta possibilitat. Segons informa ‘El Español’, l'especialista establix l'hora de la mort de la xicoteta Lucía a les 5.53 hores del matí, que concordaria amb l'informe toxicològic de les restes on s'explicava que la xiqueta hauria mort entre les 5 i les 7 del matí. 

  

  

la Guàrdia Civil va informar que el causant de la mort va ser un tren de rodalies, però este no va passar pel lloc on estava la xiqueta fins a les 6.45 hores. Quasi una hora després del moment que fixa Frontela.

Una primera hipòtesi descarta les agressions sexuals

L'informe sobre les restes biològiques de Lucía, fets per l'Institut de Toxicologia de Sevilla, van descartar la possibilitat d'una agressió sexual, ja que el cos no presentava restes d'estos ni residus de drogues o altres substàncies. Açò va reforçar la teoria que la tragèdia va ser un desgraciat accident i no un crim.  

  

Un jove va trobar un pot de cloroform a uns 700 metres de l'estació de Pissarra, on va desaparéixer la xiqueta. Esta troballa planteja noves incògnites sobre el cas de Lucía Vivar. Després que els investigadors descartaren la relació de l'objecte amb el cas, la família va formular una petició perquè s'investigara. El citat mitjà informa que la magistrada ha accedit a la seua sol·licitud i pot suposar un acostament a la veritat sobre el cas.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un inodor gegant en València busca conscienciar sobre les deixalles que tirem al wc" "Detinguts dos homes furtar en una casa d'apostes 9.000 a Alacant"