La mala notícia que ha rebut Roberto Leal a pocs dies de donar les campanades

La presència de Roberto Leal en les campanades encara no està confirmada
Roberto Leal en una imatge del concurs 'OT' | RTVE

El presentador estrella de TVE, Roberto Leal, acaba de rebre una de les pitjors notícies possibles, la mort de son pare. La cadena ha sigut la primera en donar suport al presentador, que enguany tornarà a presentar les campanades en un dia que serà molt emotiu per a ell, després d'esta trista notícia.

RTVE anuncia la mort en les xarxes socials

A escassos dies de presentar les Campanades, s'ha conegut la mort del pare de Roberto Leal, un colp molt dur pel presentador, que sempre ha manifestat ser una persona molt familiar. Els seus companys de RTVE han sigut els primers a escriure un missatge d'ànim en les xarxes socials. La notícia arriba poc després de la confirmació de la data de l'inici de la nova edició d'Operación Triunfo, que començarà el diumenge 12 de gener.

  

El presentador estava molt unit a son pare, de qui ha presumit en més d'una ocasió en xarxes socials. Desafortunadament, Roberto Leal s'ha de despedir d'ell per a sempre, en unes dates nadalenques que sempre les passaven junts i en família. L'equip de RTVE de moment no ha anunciat la seua baixa en les campanades i segur que la cadena li farà un emotiu homenatge al seu presentador estrella.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Fiscalia veu delicte en el cas dels xiquets valencians afectats per fals omeprazol" "Pillen al lladre que ha robat en bars de Sant Joan de Moró, Benicàssim i Onda"