La mare de la xica de 15 anys víctima de tres jugadors de futbol de l'Arandina va denunciar en veure el mòbil de la seua filla

Els 3 futbolistes han passat este matí a disposició judicial
Els 3 futbolistes detinguts per presumptes abusos sexuals a una menor de 15 anys | Cedida

Amb el cas de la presumpta violació de 'La Manada' encara present, una possible nova violació en grup, esta vegada a una xica de només 15 anys, torna a commocionar Espanya. En esta ocasió han sigut detinguts tres jugadors d'un equip de futbol de Tercera Divisió, l'Arandina de Burgos, per haver abusat presumptament de la menor.

  

La mare de la menor va ser qui va denunciar els suposats fets després de veure al mòbil de la seua filla un vídeo -no se sap amb quin contingut- que la va fer preocupar-se. Després de trobar el vídeo la dona va seguir els consells del psicòleg de la nena i no va dubtar a denunciar els fets. Este vídeo ha estat rondant, suposadament, pels mòbils de la gent del poble, i hauria sigut gravat pels presumptes agressors en el moment dels abusos.

  

  

Abans que la seua mare denunciara els fets, la menor ja va acudir a la fundació ANAR de Madrid (Ajuda a Nens i Adolescents en Risc). Allà va explicar el que li havia passat, i va ser quan l'especialista en psicologia va aconsellar a la família que denunciara. Després d'això la mare va registrar el mòbil de la xica a la investigació de proves i va trobar el vídeo.

Tres jugadors de l'Arandina, detinguts

En total han sigut tres els jugadors detinguts per la seua presumpta implicació en el cas, a dos d'ells se'ls va detenir als seus domicilis i el tercer es va presentar voluntàriament a la comissaria del municipi, Aranda de Duero. Els jugadors detinguts a casa seua són Carlos Cuadrado Santos 'Lucho' de 24 anys i Víctor Rodríguez Ramos 'Viti' de 22 anys. Raúl Calvo, l'altre detingut, de 19 anys, va presentar-se a comisaria, ja que, en el moment de les detencions es trobava a Valladolid.

  

  

Els tres jugadors compartien pis a la localitat de Burgos i presumptament és este el lloc on es van produir els abusos sexuals

  

  

 

Una segona menor i un quart jugador del club van estar en el domicili la mateixa nit

Segons ha informat 'El Mundo', els amistats de la víctima creuen que en el moment dels suposats fets un altre jugador i una xica més també estaven al pis. Un jugador de l'equip va contestar algunes dels preguntes dels mitjans de comunicació i va mostrar alguns missatges que parlen de la nit en què van succeir els fets.

La Policia Científica va ser l'encarregada de registrar el domicili, d'allà van marxar amb caixes de material que podrien estar plenes d'arxius d'imatge i vídeo d'aquella nit que podrien ajudar a resoldre el cas. De moment, els tres detinguts hauran de declarar als jutjats.

Comunicat oficial de l'Arandina

El club de futbol dels tres detinguts es mostra sorprés i lamenta els fets ocorreguts dels quals es desvinculen totalment. El seu president aclareix que des de l'equip no es tenia coneixement d'estos. Admet però que si finalment els detinguts resulten ser culpables seran apartats del club de forma definitiva. De la mateixa forma ho ha expressat l'entrenador de l'equip.

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mòbils trencats, crits, amenaces... La vida de la xica de 16 anys abans de desaparéixer" "3 traficants de droga esquiven un control a l'A-7"