María José Campanario torna a la seua vida social amb un dur missatge contra María Patiño

L'odontòloga sembla estar més que recuperada després d'un estiu marcat pels seus problemes de salut
María José Campanario | DiariodeEspaña.com

 María José Campanario ha passat un dels estius més durs de la seua vida. La dona de Jesulín ha vist com la fibromialgia que pateix es feia propietària del seu cos obligant-la a ingressar en una clínica malaguenya. En eixir es mostrava visiblement desmillorada i es retirava per complet de la vida pública.

No obstant açò, sembla que la Campanario torna a estar al 100% i ha tornat al panorama social amb més ganes que mai. Un dels seus primer moviments ha sigut el de tornar a activar el seu compte de Facebook on ha dedicat unes dures paraules a la seua eterna enemiga María Patiño.

Amb motiu de la seua nova foto de perfil, en la qual es veu molt recuperada, el seu germà comentava com de bonica estava, al que alguns amics li preguntaven pel seu secret. La dona del torero, en to de broma contestava: «El vi», al que el seu germà responia: «Si eixa és la teua poció... Alguna que ix en Socialité va caure en la marmita de menuda...i segueix sent molt xicoteta».

Captura dels comentaris entre la Campanario i el seu germà. | Facebook

 

En una referència clara a Patiño, María José, sense tallar-se contestava: «Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajasjjajsjajajajajaja sort que no bec, si no estava ja per terra. Que dic jo... a mi mai m'han agafat ‘cuita’ en la fira de Sevilla».

Una enemistat amb molta història

Cal recordar que l'enemistat entre les dos ve ja des de lluny. Concretament del moment en què Patiño va assegurar en públic que María José Campanario i Jesulín havien tirat d'Ambiciones a Carmen Bazán.  Tot va ocórrer després que la matriarca del clan Janeiro assegurara en ‘DEC’ que igual que entre ella i el seu exmarit quedaven calius, possiblement també ocorreguera el mateix entre Jesús i Belén Esteban, la qual cosa va sentar fatal a la parella.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Així publiciten els propietaris del pis on viva l'assassí del crim de Russafa" "Drama a Espanya: La policia troba a un xiquet d'esta preocupant forma en la seua casa"