Mariano, el maltractador que va gravar a la seua dona mentres moria agònicament

La dona va patir una baixada de sucre i l'home la va gravar sense auxiliar-la
Mariano, el maltractador que va gravar a la seua dona mentres moria agònicament | xarxes

El passat mes de juny, la policia van detindre a un home, de 49 anys, acusat d'un delicte d'homicidi i maltractaments, després de no auxiliar a la seua parella quan estava patint una hipoglucèmia. La víctima, Susana, veïna de Viladecans de 42 anys, regentava un bar en la localitat de Gavà, a on va conéixer al seu agressor, qui la va deixar morir agònicament després de setmanes d'agressions físiques.

«Agressiu, possessiu i gelós»

La investigació policial ha permés fer un perfil del maltractador i la relació tòxica amb la seua víctima, deixant a la llum l'infern que va patir Susana les últimes setmanes de la seua vida.

Segons apunten les fonts policials, Mariano, era un dentista argentí a qui li agradava fer-se de notar, que asseguren que abans de conéixer a Susana, era un client habitual de l'establiment a on treballava. Un home aparentment afable però extremadament gelós i agressiu, que va anar augmentant gradualment la violència contra la seua parella.

En donar-se compte de com era Mariano, tot i no saber escapar de la relació, la víctima va enviar el seu fill de 13 anys amb el seu exmarit, patint per la integritat del menor. Amb el pas dels dies, Susana es va anar absentant en la faena, i apareixia amb moltes blaüres i, fins i tot, amb una costella trencada i que va justificar amb una suposada caiguda.

La família no sabia res

La família de la víctima desconeixia completament la magnitud de la tragèdia, tal com explicava la cunyada de la víctima: «Ni ho sospitàvem. El va portar a una barbacoa i ell era alegre i sempre feia bromes. Ella mai va ser de relacions complicades i en el nostre entorn no hi havia hagut mai maltractaments». Ara bé, sí que és veritat que Susana li havia comentat que s'estava plantejant deixar-lo perquè era un «fantasma».

Només el fill de la víctima es va començar a donar compte de la situació, però Susana li va demanar que no diguera res, i després d'enviar-lo a casa de son pare, ningú més va saber què passava a temps per a poder salvar-la.

11 vídeos d'una mort agònica

Divendres, 18 de juny, víctima i maltractador van tindre una forta discussió, moment en què es va viure un dels episodis més violents en la relació, quan Mariano li hauria pegat un colp contra el cotxe. L'endemà va anar a treballar amb un ull blau i, després, ja no se la voria mai més.

La nit de dimarts, 20 de juny, Susana va començar a trobar-se molt malament i, conscient de què patia una hipoglucèmia, va tocar a Mariano per a que l'auxiliara cap a les nou. Ell no es va presentar fins al cap d'una hora i, una volta allí, no va fer res per a ajudar a la víctima.

Al contrari, es va dedicar a insultar-la, agredir-la encara més i a gravar-la, fent fins a 11 vídeos, a on apareixia ella despullada, demanant cada volta amb menys forces i plena de patiment, una simple Coca-cola que li hauria salvat la vida, fent-li pujar el sucre.

Després d'una nit d'agonia, Susana va perdre la vida a les 7 del matí de dimecres, amb el consol d'haver salvat al seu fill de les agressions de Mariano, però convertint-se en una víctima d'un agressor despietat que es va recrerar –i ho va gravar– en la mort terrible de la que era la seua parella sentimental.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Falsifica la firma del seu caser mort per a seguir cobrant ajudes al lloguer en Petrer" "Busquen a 7 nàufrags de l'8ª pastera que arriba a la costa valenciana en una setmana"