La Marina de València obrirà al públic un nou tram del passeig en la dàrsena interior

El pròxim 11 de desembre està previst l'inici dels treballs

Com informa 'Valencia Plaza'La Marina de València obrirà al públic un nou tram del passeig en la dàrsena interior. El pròxim 11 de desembre està previst l'inici dels treballs per a la retirada de les tanques que limiten l'accés del públic davant les bases dels antics equips de regates de França i Nova Zelanda, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Situades en la zona sud, al costat de l'edifici de l'antiga estació marítima, les dos seus van acollir als equips Areva Challenge (base 5) i Team New Zealand, (base 6) respectivament, durant la celebració de l'última Copa Amèrica, en 2007. La mesura obri el passeig, situat al voltant del cantil de la dàrsena, generant d'esta forma un nou espai de qualitat per a la ciutat. En l'actualitat, La Marina de València ultima la preparació dels treballs que va  permetre recórrer el recinte, sense obstacles, des de l'edifici de Varadero a l'antiga base 4, situada enfront de l'Embull 4. A més, la zona es va a dotar de mobiliari urbà perquè el nou espai es convertisca en un reclam que atraga a l'antic port tant a la ciutadania com a visitants.

En una pròxima etapa finalitzarà l'obertura total del recorregut perimetral per als vianants des de l'antiga dàrsena històrica -amb l'habilitació del front del moll de les bases dels equips Victory Challenge, Team Germany o'Desafío Español'-,fins a la llotja de pescadors. L'entitat preveu acabar el passeig al costat del mar al llarg de 2018. Igualment, enfront dels Embulls 4 i 5 es va procedir a l'habilitació d'una extensió d'altres 9.000 metres quadrats destinada a zones enjardinades.

Amb este pla d'actuació, La Marina de València continua amb els treballs de recuperació de la dàrsena històrica per a la ciutat, procés que va començar amb el pas lliure a vianants i ciclistes enfront de les bases nord (que en l'actualitat són seu de la Marina d'empreses), l'enderrocament de la base Xina Team, Luna Rossa i de les naus contigües a l'edifici de l'antic Varadero, entre altres mesures encaminades a facilitar i promoure l'accés públic al recinte marítim com un lloc de trobada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alacant patix una onada de robatoris en comerços i restaurants" "Els Bombers troben un home calcinat a l'extingir un incendi a València"