Mata al caixer d'una gasolinera per demanar-li que es posara la mascareta

L'empleat, un estudiant de 20 anys, va ser assassinat amb un tret al cap
 | Freepik

Les disputes per l'ús de les mascaretes han generat al llarg de tota la pandèmia del covid disputes i discussions entre els ciutadans, arribant en alguns casos extrems a altercats mortals com la succeïda recentment a Alemanya.

La Fiscalia d'Alemanya ha informat que el caixer d'una gasolinera ha sigut assassinat a tirs per una disputa sobre l'ús de la mascareta contra el coronavirus, després que es negara a vendre-li cervesa a un home que no la portava posada.

L'empleat es va negar a vendre-li cervesa

 

El fiscal cap de la ciutat de Trèveris, Kai Fuhrmann, ha explicat que un home de 49 anys es trobava en una gasolinera de la ciutat d'Idar-Oberstein, quan es va enfurir després que l'empleat es negara a vendre-li cervesa per no portar la mascareta.


El presumpte autor ha confessat haver matat a l'estudiant de 20 anys que treballava en la gasolinera amb un tret al cap, argumentant que la càrrega de la pandèmia l'havia portat a disparar, segons Fuhrmann.

En este sentit, ha indicat que es va sentir acorralat i "no va veure una altra eixida" per a donar exemple, ha explicat el fiscal, que ha agregat que el presumpte autor semblava "responsable de la situació general, ja que feia complir les normes".
Va tornar hores més tard de ser requerit a portar la mascareta

 

Els investigadors assenyalen que l'home va entrar en la gasolinera sense mascareta el dissabte a la nit i va col·locar les cerveses sobre el taulell, quan el caixer li va indicar el requisit de portar-la, l'home va abandonar la gasolinera per a tornar una hora més tard amb la mascareta posada.


Va tornar a col·locar les cerveses sobre el taulell, on va procedir a baixar-se la mascareta, després de la qual cosa el caixer li va tornar a demanar que complira amb les normes de l'establiment. Llavors, l'home va traure un revòlver i va disparar al jove al cap.

El sospitós va ser detingut el diumenge al matí en Idar-Oberstein.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una nova boca eruptiva en el volcà de la Palma obliga a més evacuacions" "Detingut després de difondre imatges de contingut eròtic d'una coneguda"