Una dona mata al seu home amb un plat en Orihuela

Els fills van trobar el cos en un bassal de sang, inconscient
Van trobar un plat ceràmic trencat amb restes biològiques en un poal del fem   | Freeimages

 

Este dimarts ha mort en l'hospital d'Orihuela un home de 84 anys que, presumptament, va ser agredit per la seua dona 10 dies abans. Segona pareix, l'ara viuda, de 83 anys, li va trencar un plat ceràmic en el plat, cosa que va deixar inconscient a l'home, estés en terra. Els fills van trobar el cos i van sospitar de la mare.

Tal com avança 'Información', el dia 7 de setembre es va trobar un home inconscient en la cotxera de casa enmig d'un bassal de sang en la pedania oriolana de Desamparados, en la comarca del Baix Segura (Alacant). El cos estava en estat crític a causa de dos ferides greus en el cap. La dona del difunt va atribuir les lesions a un accident domèstic, però estava tan tranquil·la i es va interessar tan poc per l'estat del seu home, que un dels fills va sospitar que havia sigut ella qui havia agredit a son pare i la va denunciar.

De fet, la dona va tocar a la filla a les 6.00 del matí del 7 de setembre per a dir-li que havia passat alguna cosa perquè havia sentit un soroll cap a les 03.00 de la matinada, tot i que no li havia donat importància. Quan els fills van arribar a la casa, i van preguntar pel pare, la mare els va dir que «devia estar dormint». Però, tot seguit, van trobar al pare en la cotxera, estés en terra i ensangonat.

L'ambulància es va endur a l'home, en estat greu per les lesions, a l'hospital d'Orihuela i, eixe mateix dia, el fill de la parella va avisar a la policia que sospitava que havia sigut sa mare qui havia agredit a son pare, ja que durant anys havien tingut conflictes de parella i, de fet, la vesprada anterior havien tingut una discussió domèstica.

La investigació ha determinat que les ferides van ser fetes amb un objecte contundet  | Freeimages

Sang en les parets i un plat amb restes biològiques

La Policia, que no tenia constància de denúncies per violència, va determinar que les ferides havien sigut fetes per un objecte contundent i, quan investigaren la casa, van trobar restes de sang en les parets –que havien sigut netejades meticulosament– i trossos d'un plat ceràmic en un poal del fem i que contenien restes biològiques en una vora –presumptament, de la víctima.

Amb els resultats de la investigació, la policia va detindre a la dona per homicidi en grau de temptativa eixe mateix dissabte dia 7 i, per ordre del jutge, va entrar en presó preventiva. Però ara, després de la mort de l'home, de 84 anys, l'acusació serà modificada.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jutgen a l'home que disparà a 3 guàrdies civils en Torís" "A presó per matar a l'exdona i l'exsogra perquè «Déu totpoderós» li ho va ordenar"