La menor abusada per tres futbolistes de l'Arandina explica que la van agafar i la van despullar

La menor va ratificar la seua denúncia de manera «coherent, sense ambigüitats ni contradiccions»
Muntatge fotogràfic amb tres imatges dels 3 futbolistes de l'Arandina detinguts per presumptes abusos sexuals a una menor de 15 anys | cedida

 

La menor de quinze anys, abusada per tres futbolistes de l'Arandina, ha declarat que els xics la van despullar i la van agafar de les mans i de la nuca perquè mantinguera relacions amb ells, fet que la jove va intentar impedir i que li va provocar por i un bloqueig. Segons l'informe de presó difós per 'Cadena Ser', ella sosté que finalment un d'ells la va penetrar.

Este document, a raó del qual el jutge d'instrucció número 1 d'Aranda de Duero va enviar a presó a tres jugadors de l'Arandina acusats d'agressió sexual, indica que la menor va ratificar la seua denúncia sense caure en contradiccions i que els futbolistes van negar qualsevol tipus d'abús.

Al document, al que ha tingut accés 'Cadena Ser', es recull que els fets van transcórrer el passat 24 de novembre, segons el testimoni de la xica de 15 anys, que tal com assegura el jutge va ratificar la seua denúncia de forma «coherent, sense ambigüitats ni contradiccions».

Es va conèixer amb un dels acusats per les xarxes socials

La jove va explicar que va conèixer a un dels jugadors per les xarxes socials i que va establir certa amistat amb ell i que, per això, aquell dia va acudir al seu domicili, que comparteix amb els altres dos futbolistes de l'Arandina.

Segons el relat de la menor que apareix al document, si bé al principi es trobava sola al domicili amb el seu acompanyant, posteriorment, es van presentar els altres dos acusats. Amb els tres al pis, van esdevenir els fets que es desenvolupen en la seua denúncia.

Els futbolistes van reconèixer haver estat amb la menor a casa seua

Pel que fa als tres jugadors, van reconèixer a la seua declaració que van estar amb la menor a casa seua, però van negar la versió dels fets d'ella. La jutgessa va argumentar l'ordre d'ingrés a presó dels jugadors en existir risc de fuga, d'obstrucció a la instrucció i la necessitat de protegir a la víctima, que és menor d'edat.

La defensa presentarà un recurs contra l'informe de presó 

D'altra banda, la defensa dels tres acusats ha precisat que presentarà un recurs contra este document de presó, perquè té un termini de cinc dies. Sobre l'existència d'un vídeo en el qual podria haver-se gravat l'agressió sexual, fonts de la investigació han indicat que no està incorporant a les diligències, encara que els agents encarregats tenen diverses referències sobre la seua existència.

De fet, estes mateixes fonts han afegit que s'està realitzant un peritatge informàtic dels telèfons mòbils dels implicats per tractar de descobrir si existeix o no este vídeo i si va ser esborrat. El que sí que està inclós a la causa són els informes i transcripcions que aporten informació sobre el succeït, segons les mateixes fonts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DESGARRADOR: Susanna Griso, a punt de perdre a la seua filla després d'aquest terrible succés" "ABORRONADOR: Li peguen una pallissa davant la seua filla de quatre anys a València"