Un menor de 16 anys ataca la comissaria de Patraix amb un ganivet i ferix a un agent

El jove fa sis mesos que està baix tractament psiquiàtric
El xic ha 'apunyalat' la porta de la comissaria | Google Maps

La Policia Nacional de València ha detingut este dilluns a un menor de 16 anys per atacar una comissaria amb un ganivet i ferir a un dels agents. Els fets s'han produït en la porta de la comissaria de Patraix, situada en el carrer dels Gremis.

Segons informa 'Las Provincias', el xic s'ha presentat cap a les cinc de la vesprada en la comissaria amb una arma blanca. Per motius que encara es desconeixen, el jove ha començat a 'apunyalar' la porta de la comissaria davant la mirada d'unes quaranta persones, que feien cua per a regularitzar la seua situació en Espanya.

Un dels agents que es trobava en la porta ha acabat detenint al menor, però la detenció no ha sigut gens fàcil: el jove s'ha negat en un primer moment a tirar l'arma, pel que s'ha produït un forcejament en el que l'agent ha acabat ferit en una mà, encara que no es tracta de lesions greus.

Una volta identificat, els agents han pogut saber que el menor de nacionalitat espanyola fa sis mesos que està baix tractament psiquiàtric i han sigut sos pares els qui han anat a la comissaria a arreplegar-lo.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un interno de una cárcel de Alicante está aislado por un posible caso de Covid-19" "Acorrala i toca les parts íntimes de les xiques mentres fan exercici en València"