Un menor ferit després de topar la seua moto contra la terrassa d'un bar a València

En un altre accident entre una moto i un cotxe a Gandia dos han resultat ferides


El SAMU trasllada a l'hospital La Fe un motorista de 16 anys després de xocar contra la terrassa d'un bar a València.

A les 21.30 hores d'ahir es va alertar el CICU que una moto havia impactat contra la terrassa d'un bar a l'avinguda Gaspar Aguilar de València.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat de SAMU, l'equip mèdic va assistir al motorista, de 16 anys, per traumatisme toràcic. Després de ser estabilitzat, el ferit va ser traslladat a l'hospital La Fe de València en l'ambulància de suport vital avançat.

També va requerir assistència sanitària, encara que no trasllat hospitalari, un home que es trobava a la terrassa de bar en aquell moment i que presentava una ferida a la boca.
Dos joves ferides en un accident entre una moto i un cotxe a Gandia

El SAMU assisteix a les dos ocupants d'una moto al xocar amb un cotxe ahir a la nit al carrer Ermita de Gandia.

Segons fonts del CICU, a les 20.40 hores d'ahir es va produir un accident entre un cotxe i una moto al carrer Ermita de Gandia. Després de rebre l'avís, el CICU va mobilitzar una unitat de SAMU i una unitat SVB.

L'equip mèdic del SAMU va assistir a les dos ocupants de la moto. Una d'elles és una jove de 18 anys que presentava politraumatisme. L'altra ferida té 19 anys i va ser atesa per policontusions.

Les dos joves van ser traslladades fins a l'hospital Francesc de Borja de Gandia en sengles ambulàncies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mata al seu amic després de descobrir que va abusar de la seua filla de huit anys" "El pare de Yéremi Vargas acumula ja tres denúncies per suposats abusos"