El metro atropella una persona a Paterna

Metrovalencia ha comunicat que l'incident s'ha produït a l'estació de Santa Rita

Índex Amagar

Una locomotora de Metrovalencia ha atropellat este matí a un vianant a l'estació de Santa Rita (Paterna). El metro, que circulava en la línia 2 ha atropellat esta persona a prop de les 8 del matí.

Malgrat que encara no han transcendit les causes del fatal accident, este s'ha produït a l'altura del pas a nivell, la investigació està en curs encara.

Segons fonts de Metrovalencia, ara mateix no hi ha servei entre Paterna i Font del Gerro i s'ha posat un autobús substitutori per completar el trajecte.

Línia 2 de Metrovalencia

La  línia 2 de MetroValencia  comunica diversos municipis. Entre els quals destaca Llíria, la Pobla de Vallbona, centre de la ciutat, Paterna o Paiporta. El seu color distintiu és el rosa. Facilitant la comunicació amb parada a punts estratègics com Plaça d'Espanya i l'estació de l'AVE Joaquim Sorolla.


La línia 2 de Metrovalencia és una escissió del traçat que va tenir la línia 1 des de 1998 fins a l'any 2015. Anteriorment el tram entre les estacions de Llíria i Empalme formava part de la línia 1, igual que el ramal a Torrent Avinguda. A partir de la reorganització de la xarxa el març de 2015, el tram Llíria-Empalme va passar a formar part exclusivament de la línia 2, mentre que el ramal a Torrent Avinguda passar a ser explotat per les línies 2 i 7.

El novembre de 2020 es va licitar la redacció del projecte de construcció de la duplicació de les vies entre Paterna i Font del Gerro.
 

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig anuncia que bars i restaurants tancaran a les 22h" "Marlaska, Iglesias i la directora de la Guàrdia Civil reben cartes amb bales"